tisdag 4 juni 2019

Robert Starman, FB:- Var snäll, Erik Ullenhag - och avstå från all politik.


Robert Starman, FB: 
- Ibland kan man från en människas handling eller blott en uttalad mening summera upp hela deras person.
Det är många sådana gånger som jag slagits av hur otroligt duktiga människor är på att ett ofrivilligt sätt beskriva sig själva.
De vill säga eller manifestera någonting annat, men själva avsaknaden av en djupare kunskap eller självinsikt blir att de därför visar upp någonting helt annat än de avser.

Jag kan inte bedöma om Erik Ullenhag är en ärlig person i sin privata sfär. Gör han rätt för sig ekonomiskt? Källsorterar han? Duschar han innan han går in i simhallen? Slänger han skräp i offentliga papperskorgar etc.....Förmodligen är han som du och jag och gör en massa bra och samhällsnyttiga svenska val i vardagen.

Men som politiker är han helt förlorad till en strid ström av ljug och förvillningar. Han verkar inte komma ur den onda spiral han påbörjade under tiden som Integrationsminister under Fredrik Reinfeldt 2010-2014.
Ullenhag nämner i sitt Snällmanifest™️ både judar och muslimer samt att de måste få bära religiösa symboler utan att utsättas för rasism.
Det finns en motsättning i Sverige såväl som i övriga delar av världen kring dessa två religioner och dess utövare. Den är ganska ensidigt aggressiv och inte alls fokuserad på att vara snäll.

Vi vet redan om Erik Ullenhags förmåga att sortera ut problem och sedan försöka lösa dem. Han är komplett oduglig på det. Vi vet även om Ullenhags förmåga kring att lägga ut dimridåer och kunna autoprata utan substans eller relevans.
Firma Reinfeldt/Ullenhag har gett oss klan och hederskulturer och en importerad rasism som på inget sätt bidrar till ett snällare samhälle.

De har även gett oss ett polariserat debattklimat där människor skall bestraffas för sina åsikter och sitt visselblåsande.
Även svensken blir mindre snäll när hen tvingas se mer och mer uppgivet på sin omgivande verklighet.
Det är så oerhört många sjuka och degenererande beteenden som normaliserats i Sverige idag och snällheten som norm håller på att urlakas.

Ullenhag var med och skapade denna utveckling. Ledde den i viss mån.
Är det då verkligen just denna person ett oerhört krisande parti bör satsa på? Vill de inte jobba politiskt i framtiden?

Den enskilt största anledningen till att F! raderade ut sig själva i såväl riksdags som EU-valet var att media och kanske framförallt Public Service gav dem så mycket exponering och positiv särbehandling.
Finns det ett enda tecken som tyder på att inte Liberalerna inte kommer gå samma väg till mötes?

Ullenhag använde nyligen samma retorik som Stefan Löfven kring sina misslyckanden och förkunnade att ”Vi har varit naiva™️”.Jag kan dock inte snällt acceptera och inkluderas i detta ”Vi”. Så snäll är jag inte......

Det snällaste jag kan göra är att vara ärlig mot Erik Ullenhag och säga att han borde åläggas politiskt näringsförbud. Vill du vara snäll Erik så avstå! Ta inga arbeten som påverkar andra människors vardag! Visa att du kan vara snäll!


1 kommentar:

  1. "Ett snällare Sverige"!
    Va´f-n menar han me de?
    Vi kan väl inte bli mer dum snällare än vad vi e.
    Varför tillåter vi,folket,alla dessa fåntrattar till politiker att styra å ställa med våra liv.
    Nu börjar Erik att damma av "mantrat" så smått igen.
    UUUUUUUUUUUT,försvinn bort till ingenstans,så vi får lugn å ro från sliberalerna.

    SvaraRadera