torsdag 27 juni 2019

När regimmedia inte vill att vi ska förstå

att KDs och EBTs ras beror på familjeåterföreningskraschen inför öppen ridå.


6 kommentarer:

  1. Visst och en del tror på tomten.
    s

    SvaraRadera
  2. Att försöka starta en seriös debatt kring aborter är lika framgångsrikt som när Björn Söder startade en filosofisk diskussion om nationalitet. Visst han hade rätt men gemene man förstår det ej. Det finns grupper i Sverige som inte har, eller säger sig inte ha i vissa fall, nordgermansk härstamning. De vill inte bli assimilerade och är nöjda med det. De betraktar sig inte heller som svenskar vilket Söder också påpekade.

    I abortfrågan riskerar du bli kallad taliban eller barnamördare. Det är heller ingen framgångsfaktor i val. Det är kvinnans kropp men fostret har två föräldrar så hur du än gör så blir det fel. Många tenderar också att fastna i något av extremvärderna.

    I USA tillåter nu vissa "progressiva" delstater abort fram till födelsen och kanske efter och andra förbjuder abort efter hjärtslag kan konstateras, om ingen domstol ändrat dem. Jag tyckte tidigare att Sverige hade en bra kompromiss men efter att ha fått reda på att sena aborter utförs med vad man kan kalla avbitartång, att 95% av alla aborter sker före 12:e veckan och vad de andra nordiska länderna tillåter så anser jag, nog, att 12:e veckan vore en bättre gräns för fri abort och därefter krävs dispans.

    SvaraRadera
  3. Att Ebba B T svek alla som trodde på henne, är naturligtvis inget som fåntrattarna på Novus skulle nämna. Samma ruttna agenda som alla skattefinansierade och totalt onödiga institut är tillsatta för. Blodsven

    SvaraRadera
  4. Tonald Drump2019-06-28 09:46

    Klart att det har med abortfrågan att göra.
    Har PK-samhället sagt det så är det väl så.
    Eller kan det vara återföreningsmotståndare som har lämnat. Bara Allah vet.

    SvaraRadera
  5. Har inte med abortfrågan att göra. Handlar om 400000 nya invandrare som Ebba vill ha in i landet.

    SvaraRadera