torsdag 2 maj 2019

Sports Illustrated "bryter barriärer" med heltäckande baddräkt i år.



Ungefär som värdegrundsskadade Åhléns, Ikea, HM, m.fl.m.fl m.fl. m.fl,

De som var våra svenska stolta ikoner, har övergivit sitt land och sitt folk, och spottat på dem, för att istället fjäska för och hyllas av de styrande globalistfaschisterna.

Sports Illustrated tror sig "skapa historia" med somali-amerikanska Halima Aden , deras första modell som i det stora baddräktsnumret bär hijab och burkini.

Vad jag ser är att kvinnan vill att alla konsumenter ska se att hon är som alla andra som följer en profet med många fruar och slavar. Hon tror sig klä sig såhär för att hon VILL det. 

Idioti. 

Modellen är en hjärntvättad docka som konstant har drillats i en religion som kräver att hon täcker sig. Hon är INTE smart. Hon borde för länge sen begripit att hon bara gör det som någon annan beslutat, och att hon klär sig på det sätt som de högre rankade männen i religionen kräver. Modellen representerar inte smarta kvinnor.  Smarta kvinnor reser sig och återtar rätten över sina liv.

Sports Illustrated, modellen, Åhléns, HM, ikea, Gävle Kommun, Telia och många, många fler tycks tro att de bryter barriärer, men alla saknar ryggrad och självständighet, de är bara ute efter att underdånigt pleasa den politiska korrektheten. 

Och förlorar på köpet hela anseendet inför sina konsumenter.

Ty.Om vi ska vara riktigt ärliga med varandra - låt oss då fundera ordentligt på fenomenen burka, burkini och hijab. Dessa förtryckarkläderna är INTE hetaste mode 2019, förutom för utfreakade trendspanande modeslavar i rika feminist-väst.

 Muslimska kvinnor i Muslimska länder , som styrs av Sharia Lagar, är däremot TVINGADE av hot om fysiskt våld, att täcka sig med dessa tygstycken, så att muslimska män inte blir kränkta av kvinnans ankel, eller Gud förbjude, hennes ben, armar - eller ännu värre; hennes ansikte.

 Detta är höjden av dumhet, och ja, en rent osolidarisk oförskämdhet, av fria modeslavar i väst, att ta dessa tvångs- och förnedringsplagg och göra till sina tillfälligt valda flashigaste tips i sommarens garderob. 

SAMTIDIGT som en en annan kvinna som vägrar bära dessa tält kommer att pryglas, torteras och kastas i fängelse, som i Afghanistan och Iran.

Feministisk kvinnosolidaritet? Verkligen?



5 kommentarer:

  1. Raymond Zweigberg2019-05-02 18:57

    Personligen tycker jag att en stor del av de svenska feministerna verkar ha någon allvarlig mental defekt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag instämmer. Håller på att försöka läsa in mig på ett fullständigt UFO för mig, Linda Snecker.

      Radera
    2. Raymond Zweigberg2019-05-03 09:29

      I mitt tycke en fullständigt vidrig politiker och kanske människa också. Hon framstår som inkompetent och omoralisk. Använder härskarattityd på Twitter, som kopplat till hennes bristande kompetens gör henne mer till en clown än en trovärdig politiker.

      Radera
  2. Tonald Drump2019-05-02 19:40

    Modellen på bilden är snygg men när det gäller de flesta muslimkärringar så skall vi nog vara tacksammare ju mindre vi ser av dem.

    SvaraRadera
  3. Vacker kvinna och vackra färger på kläderna.
    Men,bada med kläderna på!
    Minns hur obehagligt det var med klädsim i skolan.
    Inte normalt beteende med klädbad.
    Å andra sidan,i Sverige är mycket onormalt i dag.
    Simma lugnt.........

    SvaraRadera