fredag 19 april 2019

- Ciao Roma!

Den hyllade världsfrälsaren Greta har som bekant tagit sin vetenskapliga klimatkunskap med sig på turné utomlands. 

Idag har hon talat till folket i Rom, hon sa bl.a "hej Rom" på italienska, att "ni ser ut att vara många här", och att "ni kan känna er stolta!"

Alla jublade i extas, en ung kvinnlig dyrkare sa att Greta är fantastisk, och ville tacka henne för allt hon gjort.



På all regimmedia talas i krypande ordalag om alla hyllningarna Greta får (-för vad?-) ute i stora vida världen.

Och sen fortsätter det i "underhållningsprogrammen", Let´s dance inleder kvällens tävlingsdansandet med en inpressad fjäskning för Greta, precis som SRs, TV4as och SVTs alla program - bara liksom "helt apropå". Som om vi inte fattat ännu, att för att få vara med i de godas gäng så måste vi alla sluta tänka och börja avguda Greta. 

För mig funkar det exakt tvärtom. 

Ju mer de öser över mig och försöker tvinga mig att svälja deras åsneaktiga hjärntvätt, desto mer fly förbannad blir jag på Greta, på hennes PR-konsulter/förädrar, på alla köpta journalister och programledare i regimmedierna, och på alla dumhuvuden som gladeligen bara passivt nickar och instämmer.

11 kommentarer:

  1. Samma här, jag är så otroligt less denna Greta-hysteri. Idag har jag och mina barn och barnbarn njutit av det varma och fina vädret. Kunde inte Greta nöjt sig med att njuta av det fina vädret i Rom, och kanske besökt några historiska platser. Det gäller att passa på, jorden kanske går under i morgon. Men Greta återuppstår säkert på påskdagen (återuppståndelsens dag), hon är ju den nya Jesus.

    SvaraRadera
  2. Samma här, jag är så otroligt less denna Greta-hysteri. Idag har jag och mina barn och barnbarn njutit av det varma och fina vädret. Kunde inte Greta nöjt sig med att njuta av det fina vädret i Rom, och kanske besökt några historiska platser. Det gäller att passa på, jorden kanske går under i morgon. Men Greta återuppstår säkert på påskdagen (återuppståndelsens dag), hon är ju den nya Jesus.

    SvaraRadera
  3. Skolkande Greta. Vilket föredöme!
    Not.😠😠

    SvaraRadera
  4. Tonald Drump2019-04-20 08:55

    Ära vare Gud i höjden och Greta på jorden.

    SvaraRadera
  5. Raymond Zweigberg2019-04-20 09:56

    Hela tiden skapar de egentliga ledarna för landet nya kulisser bakom vilka de sköter den egentliga verksamheten.
    Greta är en skapelse av väldigt duktiga konsulter som är väl betalda av den ekonomi som ligger bakom bankerna som styr landets politik. Jag är övertygad om att de första stapplande stegen som miljökämpe gjorde Greta på egen hand. Sedan såg någon driftig henne och tog initiativet till det vi ser idag.
    Jag är övertygad om att om vi granskade det stora sällskap som i hemlighet reser runt med Greta så skulle vi hitta minst en, troligtvis fler, representanter för Wallenbergsgruppen. Den cyniska och genomfalska djupa staten utnyttjar allt och alla för sina egoistiska handlingar. Vad spelar en tonårings liv och mentala hälsa för roll om det finns miljarder att tjäna.

    SvaraRadera
  6. Vi båda håller helt med!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är gott att vara eniga! Kram!

      Radera
  7. Klassiskt ful drag,att släppa fram barnen till frontlinjen,för egen vinnings skull.
    Har hänt flera ggr i historien.
    Ett nytt "jorden går under" parti är på g.
    Halleluja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tonald Drump2019-04-20 12:43

      Påminner om IS taktik att ha barn som sköldar.

      Radera
  8. I ett Facebookinlägg erkänner Malena Ernman att dottern Greta Thunbergs strejk har regisserats av proffs.På flera håll diskuteras om en PR-byrå står bakom kampanjen med Gretas strejk. Tidningen Nya Tider skrev i december att det är en påverkansoperation som leds av PR-experten Ingmar Rentzhog, en person med kopplingar till flera propagandaorganisationer.
    Mer finns att läsa på Samnytt.
    https://samnytt.se/malena-ernman-erkanner-professionell-lobbyist-bakom-klimat-gretas-strejk/
    DGDF

    SvaraRadera
  9. Fy tusan till att exploatera ett barn! Hennes föräldrar skulle fråntas sitt föräldraskap.

    SvaraRadera