lördag 2 februari 2019

Då vet vi att det inte var Mikael Ymers morfar som torterades i ett dygn, inte hans lillasyster som gruppvåldtogs gång på gång, inte hans bil som brann, inte hans kompis som blev ihjälskjuten, inte hans polisvän som lurades in i en fälla och sköts med raketer och kullerstenar.....


"Jag känner inte igen ditt Sverige, Jimmie"
"Det är lätt att sprida rädsla genom att tala om dåliga exempel, men det ska inte få hindra folk från att känna till de bra exemplen", skriver landslagsspelaren Mikael Ymer. "Allt är inte jämmer och elände, som Jimmie Åkesson och SD vill att folket ska tro."


2 kommentarer:

  1. @Mikael Ymer, Stort grattis. Du har lyckats. Du är din egen lycka värd, då du varit din egen lyckas smed. Åk ut i alla utanförskapsområden, 57 eller vilket tal det än är. Höj din röst!
    – Predika; Se på mig. Sluta skjut, råna, våldta, skrika svennehora, hata svenne och det djävla Sverige. Spela tennis för fan!
    När jag ser dig där då är det ”Game set, you won”
    Mässkalle

    SvaraRadera
  2. Intressant ur ett kommersiellt perspektiv; säljs det mer hoods, shirts, caps, shoes nu när du blivit en broder av dina bröder? Dessa inkomster överväger kanske biljettintäkterna som består av vitas pengar?

    SvaraRadera