söndag 27 januari 2019

Allvarlig varning för Tvångs-TVs nya kommunistförkunnare,Tigran Feiler.

Här nedan följer ett exempel på hur SVT först anställer "rätt" person med "rätt" partibok (i det här fallet Tigran Feiler, son till Dror Feiler, V-aktivisten, som bl.a arrangerade Ship to Gaza), och sedan skickar ut i världen denna person, vars meriter är "rätt vinklingar". För att fostra svenska folket att tänka rätt.

Exempel 1.Rapport från valsegern i Brasilien, SVT: 

"Högerpopulisten Jair Bolsonaro har vunnit presidentvalet i Brasilien.

– Vi står på Copacabana i Rio och det är fyrverkerier och många som skriker Bolsonaros namn. Det finns en stor glädje i det lägret. Sedan finns det också de som är rädda för Bolsonaro och hans retorik, säger SVT:s utrikeskorrespondent Tigran Feiler.Anses kontroversiell
-Jair Bolsonaro har en militär bakgrund och är vapenförespråkare. Han är emot abort, samkönade äktenskap och genuspedagogik i skolan.
Han anses kontroversiell av vissa, då han har uttalat sig homofobiskt och sexistiskt." 

Vi känner igen SVTs beprövade taktik, när de vill att tittarna ska avsky någon som de anser har fel syn, dvs vederbörande är först och främst"högerpopulist". Folket är "rädda för" vederbörandes "retorik", han är till yrket militär och påstås därför vara "vapenförespråkare", man har letat upp någon notis om att vederbörande är emot "abort, samkönade äktenskap och genuspedagogik i skolan" Vederbörande anses därför"kontorversiell","homofobisk" och "sexistisk".

 Detta år som vanligt bara är snömos - vi känner igen det från bl.a Carina Bergfeldt och Erika Bjerström - och berättar inte ett ord för svenska folket om Bolsanaros visioner för landet, Brasiliens folk och hans förutsättningar att lyckas. 

TRO ALDRIG PÅ SVT, TRO ALDRIG PÅ DERAS UTRIKESKORRESPONDENTER ELLER JOURNALISTER!! 

Däremot.Exempel 2.

 SVD, näringsliv, ger oss den välsignade möjligheten att också få en klok, öppen, sansad och  balanserad bild av President Bolsonaro, genom Vattenfalls styrelseordförande Lars G. Nordström.

 "Lars G Nordström  berättar att hans syn på den kontroversielle presidenten ändrades under veckan i schweiziska Davos.
– Den bild vi fick av presidenten står i kontrast till den bild man får i media. Där skulle man kunna tro att Bolsonaro är halvgalen, att han ska hugga ner hela regnskogen och privatisera landet. Men Bolsonaro är mycket mer balanserad. Han har en klar reformagenda utifrån en skarp och obarmhärtig analys av Brasilien.
– Jag har fått bilden av Bolsonaro klart modifierad.
På vilket sätt?
– Hans analys är att landet är insnärjt, isolerat och genomkorrumperat sedan 30 år. Nu ska han blåsa rent detta. Han ska bekämpa korruptionen, göra Brasilien mer öppet, mindre byråkratiskt och mer företagsvänligt på ett sätt som gynnar hela befolkningen.
– Han berättade hur korruptionen har tagit över allting, vilket inte minst hämmat utbildningen.  Skolor tvingas även stänga i brist på undervisningsmaterial då skolförvaltningen expanderar med alltfler tjänster.
– Detta vill Bolsonaro ändra på. Hans programförklaring är väldigt tydlig."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar