lördag 15 december 2018

Marxistfeministerna skapar fördomar.


Tänk om klimatet är en frukt

LINNÉA CLAESOn.


Jag glider över rubriken, ögonen registrerar snabbt: en pretentiös kvinna med iskall blick, run-over-attityd och regnbågsfärger i håret, har fått kvällspressen att ge henne en kolumn. Hon saknar journalistutbildning, men hennes namn säger mig att hon är en kvinna som fått ett juridikpris som någon annan borde ha fått, och att hon dessutom fått pris av det elitistiska och korrupta FN för "mänskliga rättigheter". SIC.

Jag tror erfarenhetsmässigt att Linnéa Claesson tycker att det är en mänsklig rättighet för en treåring att byta kön om barnet känner sig fångad i fel kropp. Jag tror att Linnea claeson tycker att alla män borde bytas ut mot kvinnor. Jag tror Linnea Claesson vill ha makt. jag tror Linnea Claesson vill att man måste tillhöra ett sjunde kön för att få bli statsminister. Jag tror Linnea Claesson vill lagstifta om klänning på pojkar, att lucia kan vara en igelkott och är marxist. 

Däremot tror jag inte att hon bryr sig och inte har någon enda aning om hur många vanliga svenska små barn, kvinnor och unga i vårt land som får sina liv förstörda ,av kulturellt betingade gangrapes, i avsikt att skada det oskyddade och ensamma offret så mycket som möjligt.

Idag ska denna portalgestalt klura offentligt om klimatet är en frukt. Allt jag vet är att jag kommer att avstå. Hennes rabiata, hatiska, förutsägbara och gapande feministgelikar har givit mig så mycket fördomar så jag har övertygats om att jag redan vet precis vad som kommer att stå i kolumnen.

3 kommentarer:

  1. Hemingways mamma ville att hon skulle vara en tjej. Har sett en bild på Hemingway när han var sex år, iförd klänning och hade ett långt lockigt hår. Han kom att hata sin mamma, och blev ju riktigt macho. Vem vet, Linneas föräldrar kanske önskade att hon skulle vara en pojke. Eller så har hon fått lite för mycket testosteron.

    SvaraRadera
  2. Raymond Zweigberg2018-12-15 12:27

    Handbollsspelare och samhällsdebattör? Vad skulle kunna gå fel?

    SvaraRadera
  3. I Finland har man konstaterat att samband med unga kvinnor och bröstcancer är färgat hår.

    SvaraRadera