torsdag 4 oktober 2018

Välkommen till Sverige ärade Nobelpristagare Gérard Mourou. Här råder värdegrundsdiktatur,

och Du ska inte tro att en glad, underhållande och rolig dans på ett laboratorium är något som vi skrattar åt här. 

aftonbladets rubrik idag.

-Nobelpristagare i blåsväder för sexistisk Youtube-filmGérard Mourou dansade med lättklädda kvinnor i laboratorium. Vetenskapsakademin tar avstånd.

Ty det här är allvarliga saker, folk kan tro att Du är ett slemmigt metoo-as,  de kan tro att Din värdegrund är så skev att Du inte skulle ha dansat lika glatt med en transvestit, en EU-medborgare, en manlig lucia eller ett afghanskt barn, därför kommer Du att straffas hårt. 

Du kommer förutom dreven i regimmedia även att behöva utsättas för värdegrundsdespoternas välkomstkommité iklädda rosa pussyats på Arlanda, eller helst ilsket viftande och buande utanför Blå Hallen. 

Du kan också riskera att inte bli insläppt på ceremonin, då Nobelstiftelsen ensidigt funnit att du " visat en bristande respekt för den grundläggande principen om att alla människor är lika i värde och rättigheter – oavsett hudfärg, härkomst och religion.” 

 Och det måste Du acceptera eftersom Sverige är en humanitär stormakt och dessutom har världens första och enda Feministiska regering. Och vi har the famous Jantelag, så du ska inte tro att du är något bara för att du fått Nobelpriset. 

Nobelstiftelsen kan helt enkelt ta priset från Dig och istället ge till en mycket bättre lämpad stackars kvinna som inte själv fått det på grund av könsmaktsordningen.

2 kommentarer:

  1. Riktigt så Carina !
    Här råder liksom i andra socialistiska länder stränga regler,vad gäller allt som kan uppfattas som stridande mot proletariatet.
    Moralen måste vaktas och värnas,även under tiden landets Vetenskapsakademi vilar ! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, du Lasse, vad säger man? Tvi vale.

      Radera