torsdag 4 oktober 2018

Opinion menscertifiering på SVT.


Upphetsade kvinnor som ilsket upptäckt att det är orättvist att en gång i månaden så kommer det blod ur deras underliv. 

 Det måste ha kommit som en fullständig chock för dem. Redan sedan dag ett på dagis/förskola har ju varenda politiskt manipulerad pedagog förnekat verkligheten om naturens gång, och talat om för barnen att det absolut inte finns någon skillnad på pojkar och flickor, alla är precis likadana. 

Och så kommer det blod ur flickor!!! 

Nu jävlarz vill dom ha pengar, ledig tid och ömsint förståelse en gång i månaden av bl.a de manliga företagare som de hatar och vill klösa ögonen ur.

Vad händer då när genusexperimentets pojkar plötsligt upptäcker att dom har behåring i ansiktet och måste raka sig varje dag? Ska då killarna komma ut och kräva extra tid på morgonen, pussochkram, och gratis rakprylar för en halv miljon?

Ser ni nu vad genusmarxisterna gör! De tar våra medfödda kön ifrån oss och lurar i små barn att dom är likadana, det är komplett vansinne -  en galet förljugen värld. Vad dom ska känna sig svikna och lurade när vetenskapen om de olika könen har återtagit sin plats som samhällsnorm från de maktfullkomliga rabiatfeministerna.  En förlorad generation.

Kvällens narrar var definitivt extremfeministen med rosa-lila håret och hennes robot/pojkvän. Killen(?), jag avskyr det löjeväckande ordet "hen", men här har jag verkligen användning för det, för pojkvännen- hen -  gick frivilligt med på att låta sig filmas med blodig binda, som han gick omkring med på jobbet för att visa förståelse med alla menstruerande 2000-tals-kvinnor. 

3 kommentarer:

  1. Visst är det orättvist.
    Men,kunde inte hönorna ta´ett snack med Gud?
    Sinnessjukdom är en svår sjuka.
    Nu e vintern på väg,de e också orättvist.

    SvaraRadera
  2. OT:
    Greider: Politiker som samarbetar med SD hamnar i "helvetet"
    http://www.friatider.se/greider-politiker-som-samarbetar-med-sd-hamnar-i-helvetet

    Att inte den mannen har alla hästar hemma i stallet har han bevisat länge men nu har det slagit över helt. Platsen han hänvisar till skulle han platsa i med råge.

    SvaraRadera
  3. Tänk då på alla de stackars Han-hennar som plötsligt inser att de inte blöder varje månad. Nog måste de känna sig lurade på jämställdheten när inget blod kommer som bevis på att de kan föda barn.

    SvaraRadera