onsdag 12 september 2018

Forskare påstår att SD består av enbart lågutbildade.


5 kommentarer:

  1. Jag som trodde att allas lika värde gällde alla oavsett utbildning, men tydligen så är det inte så. Så länge dom "lågutbildade" röstade på SAP så gick det bra, SAP kämpade ju för dom svaga, pratade till och med om klasskamp, arbetarklassen mot kapitalet. Tiden är verkligen ur led, vem i hela friden kan man lita på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte kan man lita på sjuklövern! De har försatt Sverige i ett kaos med hjälp av sin massinvandringspolitik av MENA-individer. Sjuklövern tillåter oss att bli koloniserade av muslimer som vill upprätta ett kalifat i Sverige/Europa.

      Radera
  2. Att vara högutbildad behöver inte betyda att man är smart eller har en sund självbevarelsrdrift. Titta bara i regeringen hur många högutbildade men ändå jävligt korkade människor där finns.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Högutbildade i regeringen? Vi har väl aldrig haft en regering med så många lågutbildade. Svetsare t.ex i all ära men inte är det akademiskt skolade.
      Sedan kom ministerlistan. Då blev regeringen ännu svagare. Aldrig har en regering haft så många oerfarna ministrar utan dokumenterad kompetens. Då menar jag inte bara politisk erfarenhet, utan kompetens inom det samhällsområde man som minister ska hantera.

      Här är några mediekommentarer om nya ministrarna:
      http://erixon.com/blogg/2014/10/svagaste-regeringen-nagonsin/
      DGDF

      Radera
  3. Ska Löfven säga som helt saknar både utbildning och bildning. Muslimerna, och dom är många, som röstat på sossarna har väldigt låga utbildningar eller inga alls. Beror endast på bidragen ingenting annat för dom har sina egna lagar och regler. Forskare säger mycket och har helt fel i många fall.
    Massinvandringen har tillåtits av politiker som saknar vett, sans och intelligens. Vi, folket får betala för deras usla politik.

    SvaraRadera