tisdag 11 september 2018

Alla Trump-hatare styrs av den globahysteriska Jantelagen. President Trump kommer att göra fel - vad han än gör.


President Trump var på plats för att minnas och högtidlighålla alla som förlorade sina liv för 17 år sen när islamismterrorn så bestialiskt slog till. Han ville också ära, inte bara de som oskyldigt dödades, utan också de hjältar som gav sina egna liv för att rädda sina medmänniskor. 


Men.

Nu är alla som inte har någonting bättre för sig asförbannade på Donald Trump igen. 

Vad har han gjort nu då, harklat sig, haft ett hårstrå fel, en finne på näsan?? Nä, han lyfte sina - BÅDA - slutna händer till hälsning när han mötte några vänner på väg till minnesstunden. Bevare mig väl.

Fotot delades omedelbart av fejkreportrarna och inom en nanosekund blev det viralskandal, och hela extremkulturmarxistliberala klubben fördömer nu presidenten. 


 Kommentarerna låter som alltid. President Trump är en barbar. Han är dement. Han är äcklig. Han är oduglig. Han är ful. Han är fet. Han är för macho. Han är för gammal. Han är för rik. Han har ryggen mot sin fru. osv. 

Jag fattar inte att president Trump orkar. 

Och ännu mindre hur de ondsinta Trump-hatar-asen orkar se sig själv i spegeln.

3 kommentarer:

  1. Tacka vet ja Usama Bin Laden, han var en riktig man. Vi kan behöva påminnas vad han sagt. Vi (islamister) älskar döden, USA älskar livet, det är den stora skillnaden mellan oss. kriget mot väst från islamisterna är inte över än. Men det är Trump som är den stora faran. Dom fyra piloterna som körde planen den 11/9 var i USA ett år innan terrordådet, gick fritt där, noll koll alltså. Känns det igen....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst, det var ingen som stormade världen för att protestera och hata, hota, förnedra och förgöra Bin Laden dygnet runt, år efter år. Det är skillnad på folk och folk.

      Radera
  2. Samtidigt vill jag påminna om,att de islamister som samlades runt denna S.Arabiske bin Laden,var värvad,uppbyggd och sponsrad av CIA/USA !!
    Meningen var som vanligt,att han skulle gå deras ärende mot Ryssland,under kriget i Afghanistan (dåvarande Sovjet)...

    SvaraRadera