söndag 12 augusti 2018

Dum-dum-journalisterna på DN, sydsvenskan och SvD vill också vinna valet åt MP.

 SvD, sydsvenskan och DN har också bestämt sig för vad och vem som ska avgöra valet.

8 kommentarer:

 1. För att få lite perspektiv på dagens klimatdebatt kan jag rekommendera boken "Askonsdagsmåltiden" av Giordano Bruno skriven i slutet av 1500-talet. Där beskriver hur klimatet förändrats, bl a beroende på att medelhavet flyttat på sig, och vilka cykler som påverkade klimatet. Dessa cykler tog från 26000 år till 100000 år. Han var den förste som sa att det finns oändligt antal galaxer och stjärnor. Han påpekade också att varken solen eller jorden utgjord medelpunkten. För detta fick han plikta med sitt liv. Den 16/2 år 1600 blev han bränd på bål som kättare, dömd av den katolska inkvisitionen. Idag fungerar svensk media som en inkvisition.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra! Perspektiv saknas helt bland alarmisterna.

   Radera
 2. ej förnekare2018-08-12 13:17

  kolla gärna:
  http://martinhedberg.se/fornekelse-ar-en-livlina-pa-latsas/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem f.n är Martin Hedberg? Jag fick googla hen; "Han grundade konsultföretaget Swedish Weather Center AB 1998, sedan 2007 Swedish Weather and Climate Centre SWC AB. De senaste åren har han arbetat på företaget med information och strategier om klimatförändringar gentemot allmänhet, kommuner och företag." (Wikipedia) Nu förstår jag, en av krämarna. En som slår mynt av okunskap.

   Vi ska minska på förbrukningen av fossila bränslen. Men det av andra anledningar. Det absolut mest kritiska miljöproblemet är befolkningsexplosionen. Genom att överlåta kol, olja och naturgas till utvecklingsländerna medan vi förbrukar det utarmade kärnbränslet i nya reaktorer hjälper vi inte bara tredje världen att nå en utvecklingsnivå där man börjar producera annat än barn utan gör samtidigt oss av med atomsopberget. Med högre utvecklingsnivå är det också slut med religiöst teams, kvinnlig omskärelse och dumpning av sopor överallt så vänsternissarna inte behöver förbjuda sugrör.

   https://youtu.be/7W33HRc1A6c

   Radera
  2. Du bär grym, Argus! Tack för platssättningen.

   Radera
  3. Instämmer, Argus är lysande. Sätter nagelbitarna (kakelbitarna ??) på rätt plats. Alltså öka användning av gummi. Minska plastanvändningen. Jag tvivlar, att menaiterna tillåts ändra sina vanor. Fjorton århundranden är för kort tid för evolution.
   Mässkalle

   Radera
 3. Det är egentligen Isabella L som är en förnekare, hon förnekar klimathistorien som är full av våldsamma förändringar. Hjalmar Söderberg skrev att mannaminnet är kort, mellan första och andra höststormen. Vi människor utvecklades här på jorden mitt i en del riktigt allvarliga klimatförändringar. De var så allvarliga att vi fortfarande, miljontals år och utrotningar senare, kan se effekterna av förändringarna och sätta namn som "karbonperioden" och "kritperioden" på de helt olika klimatepokerna därför att de var helt olika varandra. Det finns ingen anledning att tro att allt kommer att förbli likadant nu, med eller utan oss. Jorden är ett massivt föremål som majestätiskt seglar runt solsystemet påverkat av solens och planeternas och deras månars och asteroidernas gravitation. Den får en smäll då och då från lösdrivare som Shoemaker-Levyvandalerna, som Jupiter fick påhälsning av för 25 år sedan. Den är underställd månens dragningskraft och svarar med tidvattnet. Den vänder sin jonosfär mot solvinden och känner Jupiters kraftiga gravitation som drar lite i den. Men den håller. Den viker sig inte för människor eller myror.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Isabella är sugrörseende (eng. Straw). Hon ser bara sig själv i andra ändan av det lilla hålet. Hennes strå vajar oroväckande, när valvinden ökar. Blås, blås henne bort
   Mässkalle

   Radera