fredag 30 mars 2018

No worries. Det FINNS ett helvete, säger katolska kyrkan.


Vatikanen förnekar att påven i en intervju sagt att det "inte finns något helvete", vilket fått katoliker världen över att hamra tangenterna i raseri. Påven sa i intervjun att "syndiga och ondskefulla själar försvinner i tomma intet istället för att brinna i helvetet."

Vilket Vatikanen alltså nu förnekar med emfas och menar att reportern försåtligt hittat på alltihopa. I själva verket verkar det som om påven yrat i tiaran eller smuttat på Kristi blod -  allt om himmel och helvete står ju svart på vitt i de heliga skrifterna. 

Eller också har påven helt enkelt gått på den svenska värdegrundens dogma -  ingen blodig massmördare eller våldtäktsman är brottsling eller ond, alla är offer, snälla och jättegulliga säger grannarna. Skräm för allt i världen inte slaktarbestarna med att dom kommer att hamna på grillen, och undvik speciellt allt som kan kränka någon så att någon blir rädd eller ledsen. 

Själv tror jag att om det finns nåt slags rättvisa i världen så är det just nu stockning och evighetsköer till den brinnande platsen där dom som förtjänar det plågas för evigt.



2 kommentarer:

  1. Alla etniska svenskar kommer till himlen för vi har vårt helvete i sossarna och metoo.

    SvaraRadera
  2. kloka damen2018-04-02 12:05

    Just nu lider vi helvetet på jorden. Hela Sverige faller samman och vad gör politikerna? Jo, dom tjafsar om makten och pengarna. Sen, när inte Sverige existerar längre kan dom fly med kosingarna.

    SvaraRadera