onsdag 6 september 2017

Många som läser, men bara 6-7 trogna kommenterare. Varför? You tell me.



Sidvyer, igår
11 955




26 kommentarer:

  1. För att det är så krångligt att få kommentaren igenom det otydliga bildfiltret.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Omöjligt!
      Till och med jag lyckas ju forcera " kryssa alla vägskyltar" och dylika intelligenstester...
      Jungman Jansson

      Radera
    2. Varför inte använda någon annan inloggningstyp. Det finns ju 6-8 st att välja mellan. Det är inte värre att registrera sig för att komma åt en smidig inloggning än att kommentera "anonymt". Expo, Researchgruppen m fl ur vänstermaffian kan spåra vem som kommenterar ändå. De är dels skickliga hackare (men kriminella) och har dessutom byggt upp ett nätverk med infiltratörer i olika nivåer av internet, från kommunikationer, serveradministratörer till de sociala mediernas systemövervakningar. Men börjar de dreva allt för mycket, så exponerar de samtidigt sina hejdukare så att de avslöjas. Detta kan lätt utvecklas till större skandal än vad de försöker dreva fram, så de håller sig lugna i de flesta fall.

      Radera
  2. Det ligger nog mycket i,vad de tidigare två angett som orsak.Själv retar jag mig över detta löjliga förfarande.Nog finns det enklare medel att till !!

    SvaraRadera
  3. Precis, samt att vissa webbläsare inte fungerar ihop med verifieringen. Det har också hänt att jag hamnat i oändlig loop i verifieringen. Summa sumatum, det vill till att kommentaren känns angelägen.

    SvaraRadera
  4. Tack! Allt detta är nyheter för mig. När jag själv går in och medkommenterar så går det som en dans. Jag ska kämpa för att försöka lösa problemet.

    SvaraRadera
  5. Edward Ulfertz2017-09-06 14:35

    Dina åsikter är så bra uttryckta att kommentarer oftast är onödiga.
    Jag tiger och samtycker!
    Om jag någon gång inte skulle hålla med dig, kommer jag att höra av mig.

    (Ett bra sätt att få reda på vad läsarna tycker är att ha like-knappar.)

    SvaraRadera
  6. Instämmer med ovanstående, har några ggr. hamnat i loop bland vägskyltar och affärsfasader, men den idiottesten upphörde efter någon månad, nu är allt okomplicerat.

    Jag tror att många ännu är livrädda för att identiteten ska avslöjas, den kriminella researchgruppen och ex-pressens uthängninar i nordkoreansk stil, gjorde att meningsmotståndare och regimkritiker miste jobb, familj och umgänge, t.o.m. självmord har förekommit.
    Det faktum att SD numera stöds av 27% av befolkningen har ju inte dämpat vänsterpackets våld, utfrysning och smutskastning av invandringskritiker, den massmediala terrorn har snarare tilltagit, MSM börjar bli allt mer desperata.
    Vänsterterroristerna, MSM och globalistmaffian har ännu inte förstått att stasi-metoderna till slut kommer att explodera rakt upp i deras förvånade ansikten.
    Sverige har en lång väg att gå, innan vi fått en sund demokrati, tillämpad yttrandefrihet och ett klimat som våra grannländer och den civilicerade världen kan känna igen sig i.

    Kan bara tala för mig själv:
    Avstår ibland från att kommentera när jag anser att inlägget redan säger allt:
    En underhållande, talande illustration, kompletterat med träffande, informativ text med knorr, en underfundighet som gör att man blir nyfiken och gärna söker ytterligare info. externt.

    Varför kladda på en vacker målning, som redan är perfekt ;-).


    //SvExit

    SvaraRadera
  7. För att det aldrig blev publicerat på sidan (får se om det blev det nu)

    SvaraRadera
  8. Släpp gurgel. Gå till ordpress.

    Värdelöst att försöka kommentera här.

    SvaraRadera
  9. Härliga kommentarer, jag känner mig mycket upplyft. Då försöker jag hitta en förklaring och bättring.
    För övrigt tutar och kör jag som Fittipaldi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Emerson Hanpaldi.

      A. Nonym.

      Radera
  10. Jag läser dig varje dag och känner inget behov av att kommentera. Allt är klockrent!

    SvaraRadera
  11. Som flera andra redan skrivit, kommentarer för det mesta överflödiga! Men lite uppmuntrande tillrop kan ju iofs inte skada. Och när du hyllar Putin och Ryssland, då reser jag ragg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha-ha! Så ibland är du en tjur och jag ett rött skynke!?!!! Det är nog inte så illa om du tror, mer att jag tycker det är tönterier att utmåla Ryssen som den store Fienden, när vi har landets undergångsgörare i vartenda utanförskapskvarter i hela Sverige, mitt ibland oss. Hoppas jag inte förstörde din fredag nu!!

      Radera
  12. Carina, Jag är med dig och jag kan som J.J. och instämmer med SvExit. Kör på!

    SvaraRadera
  13. Jag läser din sida dagligen. I de allra flesta fall så är du så klockren att det inte behövs några kommentarer. Jag nickar för mig själv och tänker: Japp så är det! Någon enstaka gång så känner jag att lite från min egen vinkel kanske skulle vara bra men det är verkligen inte ofta. Så fortsätt "tuta och köra som Fittipaldi" för jag har säkerhetsbältet på.

    SvaraRadera
  14. Tionde försöket att kommentera!
    /Helene

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hurra! Lyckades för första gången på över ett år att få in en kommentar. Jag läser din sida varje morgon efter frukost. Beundrar dig som hinner lägga ut inlägg varje dag (nästan) och det är alltid bra. Man blir ju så frustrerad över vart Sverige är på väg, så det är härligt att läsa dina inlägg och andras kommentarer. Ni känns som vänner.

      Radera
  15. Carina,
    - Tack för idag.
    - Slut för idag och så ses vi nästa dag. Hej då!
    Mädskalle

    SvaraRadera
  16. Carina
    Du skriver så bra att kommentarer ofta är överflödiga! Man kan ju kommentera enbart med att skriva Gilla...:)
    DuGamlaDuFria

    SvaraRadera
  17. En kommentar här har bara utsikt att spridas till ca 12000 individer.
    Det borde finnas en FB-/twitter-sida, som visar varje kommentar, så att kommentaren kan få ytterligare spridning. Även konkurrerande sociala medai skulle duga, t ex vk.

    Självklart skulle bloggen riskera bli utsatt för drev i kontroversiella frågor (det mesta som är opolitiskt korrekt m a o), men det exponerar samtidigt bloggen och intresserar fler följare.

    En gillaknapp skulle heller inte skada, för då får du veta vilka "folkfiender", d v s de som inte gillar, som övervakar dina yttranden.

    SvaraRadera
  18. Jag tackar för alla tankar! Jag har inte större ambitioner med bloggen än att bli av med tvärilskan och skrivklådan, och nöjer mig gärna med de få men välmenta och kära kommenterarna. Fast ibland tex när jag läser Pettersson så blir jag lite avundfrisk på energin i debatten. Men det är verkligen inget stort problem, är nin nöjda så är jag nöjd!

    SvaraRadera