tisdag 5 september 2017

Det skjuts 4 - 5 gånger mer i Sverige än i andra länder. Orsaken oklar?!?

Gubben i lådan kom fram idag, ty tuff rapportering om svensk polismyndighets undergång har nått honom i bunkern där han gömt sig en lång tid.
− Jag blir oerhört upprörd när våra medarbetare blir utsatta för brott och övergrepp. Vi måste få till en ändring snabbt. Detta säger rikspolischef Dan Eliasson i "ett pressmeddelande".


Han betonar vikten av bättre skyddsutrustning: fler och bättre skyddsvästar, ballistiska hjälmar och förstärkningsvapen. Och armband.  Din standardkosmetika är för snuttigt även för undergångslandet, så gå genast tillbaka till bunkern.

Ty orsaken är alls inte oklar Dan Eliasson. 

Vi vet. 

Alla vi som inte lyssnar på statsminister Löfvéns tystnad, Carl Bildts lycko-fantasy, minister Fritzons blinda förnekelser och Karin Wanngårds verklighetsförsköningar. 

 Jag tror att du håller på med nåt fuffens,  din osynlighet är mer än skum, vad gör du, var är du, har du drabbats av nån smittosam sjukdom, har 10-åringarna i knarkmaffian märkt dig, eller är det i själva verket du som i hemlighet styr klankrigen och hela kriminaliteten.

7 kommentarer:

  1. Det vet vi ju!
    Han har ju till och med sjungit om det.
    Var/är det ej i Bangkok?!
    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Ja har inte tiid me sånt här,håller på i tvättstugan å tvättar byyyken.
    Har sopat såå mycket skiit under mattan,
    måste ta hand om et.
    D.Eliasson

    SvaraRadera
  3. Det är naturligtvis svenska jägare och sportskyttar som skjuter hejvilt? Mot andra svenska jägare och sportskyttar? Eller råder det krig mellan jägarna och sportskyttarna? Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.

    MVH

    F. Ruinfeldt

    SvaraRadera
  4. Det här blogginlägget var mycket mer vältajmat än jag hade trott när jag skrev det. Avgå Löfven och ta med dig hela ditt skurkpatrask!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Plötsligt händer det?

      Radera
    2. Fast inte så plötsligt ändå, despoten har ju fått härska sönder myndighet efter myndighet i evigheter. Måtte han ta storpotäten med sig den här gången.

      Radera
  5. Ännu ett "Vi måste...."
    När får vi höra fler "Vi ska..."??

    SvaraRadera