torsdag 27 april 2017

Anders Ygeman och Morgan Johansson har också gått över till SD.


Regeringen vill nu få fart på avvisningarna igen. Förra gången lovade Ygeman att 80 000 illegala skulle utvisas med charterplan. Det gick sådär.

Nu ska polisen få ökade möjligeter att jaga papperslösa på arbetsplatser,  att ta fingeravtryck, och att söka efter id-handlingar vid utlänningskontroller. 


– Det här kan visa sig vara väldigt effektivt, säger migrationsminister Morgan Johansson (S).

4 kommentarer:

 1. Genial åtgärd för att fylla de 10 000 platserna på polishögskolan så fort som möjligt!
  (Eftersom det hittills visat sig vara helt omöjligt att utvisa någon illegal).

  Men så många ensamkommande poliser måste också följas upp med satsningar inom resten av rättsväsendet: det uppstår flaskhalsar på Åklagarmyndigheten, Domstolsverket och Kriminalvården.

  Men den personalen hittar väl morgan utanför ICA?

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Löfvén, Ygeman och Johansson kommer att gå till eftervärlden som Sveriges svar på Halvan. Helan är Dan Eliasson.

   Radera
 2. Man måste kunna skämta om eländet för att behålla den mentala hälsan i gökboet Swerigestan ;-)

  Har en känsla av att även dessa teoretiska (S)-charader om utvisningar och (inre) gränskontroller är ytterligare ett spel för gallerierna, några torra brödsmulor som kastas i vinden för att tillfälligt tysta kritik mot de handfallnas (s)kara.

  7-klövern & msm hoppas, i symbios, på att en jättelik minneslucka ska drabba väljarna, men de underskattar hjärnkapaciteten och den mentala kapaciteten hos det SVENSKA folket, den kognitiva förmågan och överlevnadsinstinkten kommer att visa sig starkare än de masskulturella och globalistiska översteprästernas ständiga predikningar och lögner.
  52% verkar nu ha fått nog av fortsatt invasion enl. den senaste Som-undersökningen från Göteborgs universitet.
  24% var FÖR fortsatt destruktion av Sverige, gissar att dessa antingen levde som välavlönade flyktinggömmare eller har välplanerad släktingimport som prio. No1?

  Är nu fullständigt övertygad om att kristendomen ersatts av en illvillig politisk sekt, masskultursekten; långt falskare, grymmare och mera intolerant än kristendomen någonsin varit, historiskt sett.
  Inte ens vi sekulära kommer undan propagandan och lögnerna som sköljer över oss överallt, i alla medier, i sociala sammanhang och under alla tider på dygnet.

  Löfvén, Ygeman och Johansson sprätter ännu, till synes obekymrade, omkring som statister i Kalle Anka-regeringen, men verkligheten börjar flåsa dem i nacken, snart kommer den masskulturella vargen att pusta omkull riksdagshuset och tvinga ut de små grisarna i verkligheten, mötet kommer att bli brutalt….

  En saga med undertoner av realitet, författad av:

  //SvExit ;-)

  SvaraRadera
 3. Har dom en sektagenda, eller är dom bara helt och hållet inkompetenta oduglingar?

  SvaraRadera