fredag 10 mars 2017

Muslimer som är övertygade om att dom redan äger världen.Enligt SVT:s programdirektör får nyheternas programledare inte bära slöja. (TACK SVTs programdirektör!) Nu möter han "stark kritik" från ett muslimskt nätverk. 

– Vi vill att det här diskriminerande(?) förbudet mot huvudduk för nyhetsankare upphävs. Vi tror att det vilar på mycket skakiga juridiska grundvalar och tycker det är viktigt att det prövas nu.
Så säger redaktören Kitimbwa Sabuni. Han är en del av nätverket Svenska muslimer i samarbete, som har skickat en rapport till FN. 

Här bredvid ser vi DOs lunta över kränkta muslimer i Sverige.

 ETT STARKT NEJ TILL SJÖJPÅTVINGADE KVINNOR I SVENSK TV.


6 kommentarer:

 1. Tur att min tv åkt ut för länge sedan för ser jag
  en kvinna i slöja... då vet jag inte vad jag gör.

  SvaraRadera
 2. Vem är det som tvingar kvinnor att bära slöja? Ja det vet vi, men varför bosätta sig i ett kristet land? Kvinnoförtryck ska inte tillåtas i Sverige.

  Många iranska kvinnor hatar tvånget att bära slöja och åker till bergen och kastar av den för känslan av en stunds frihet.
  Invandrade kvinnor får i många fall inte göra sin plikt och missar därmed sina rättigheter i vårt land. Förstår ni?

  SvaraRadera
 3. Svenska folket har för länge sedan satt ner foten,stopp å belägg!!
  Tyvärr har foten fastnat i en rävsax som heter muslimkommunism!
  2018

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad har kommunismen med muslimer/islam att göra? Förklara det i så fall - möjligen i dagens Sverige kan sambandet finnas.
   Sovjetunionens ledare Josef Stalin motarbetade islam och muslimer med bl.a. förbud mot slöja och omskärelse samt deporteringar och Sovjets muslimer fick finna sig i total underkastelse under den kommunistiska sovjetiska staten och de som bröt mot detta fick känna på mycket obehagliga konsekvenser.....

   Radera
  2. Tvånget att vara något som man inte vill.
   Där har du svaret Anonym.

   Radera
  3. Med all respekt Elisabeth - men har Du inte tänkt på att kvinnans ställning i kommunistländerna var av mycket friare slag än i många andra länder.
   Det fanns heller inget tvång att organisera sig i kommunistpartiet i Sovjet och öststaterna och om man lämnade kommunistpartiet blev man inte dödad! När jag besökte Sovjet i början på 1980-talet tyckte jag att många där uttalade sig frimodigare än svenskarna i Sverige då - även i politiska frågor.
   Sedan fanns det förstås nackdelar med det kommunistiska styret också......

   Radera