torsdag 23 mars 2017

Hur vilse i pannkakan får en journalist på SR vara?

Täppas, Ring P 1 idag i första samtalet, om Peter Springare.

....- För att jag bara undrar, vilka är dom hära vänsterjournalisterna, dom här förhatliga...va....var skriver dom nånstans.......???? 

Hur kan någon enda människa idag inte veta vilka statsetablissemangets frontjournalister är, dom är ju inte exakt blyga med sina påhopp och drev. Det vore enklare att nämna dom få som inte är "dom hära vänsterjournalisterna".

Inte hjälper det att man ber Täppas titta sig i spegeln, men är han döv också.

5 kommentarer:

 1. Lyssnade på Ring P1 idag.
  Täppas var (f'låt) som vanligt både blind och döv inför vad som sades, grova, men åt "rätthåll"-felaktigheter passerade okommenterade.
  Exakt så som man brukar göra inom vänstermedia.
  Men måste medge det, har är j-t duktig som vänsterjournalist, han glider smidigt och nästan omärkligt mellan ämnena under samtalet.
  Men, när han tappar kontrollen - då åker luren på.
  Alltid full kontroll ska det vara.

  SvaraRadera
 2. För snart två år sen slutade jag köpa AB och Expressen. Hade köpt båda tidningarna eller en av dom i nästan 50 år. Söndagsprenumerationen av DN har jag slutat med. Av lokaltidningarna prenumererar jag på en, har för det mesta prenumererat på två. Snart prenumererar jag inte på nån. Orsaken är den förljugna journalistiken av invandringen. Och jag lär ju inte vara den enda som gjort det. Förut lyssnade jag på Täppas, men inte numera, han tillhör ju journalisterna som granskar folket för maktens räkning. Då dom ju ska granska makten för folkets räkning.

  SvaraRadera
 3. Täppas Fågelskit är bara en i raden av maktens lakejer, som naturligtvis utger sig för att vara någon sorts folklig person. Falsk orm som de flesta av etablissemangets skithögar. Blodsven

  SvaraRadera
 4. SR och SVT är en megafon för kommunistisk propaganda!
  Alla sk "journalisterna" på slaskkanalerna är rödnästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt hur han verkligen tror att folket inte fattat nånting.

   Radera