måndag 19 december 2016

Kinberg Batra vill införa ett bidragstak på välfärdsruinen.
Men först måste samtliga inblandade politiker tvingas ner på knä och be oss om förlåtelse, för att dom missbrukat vårt förtroende, och låtit våra gemensamt ihoparbetade pengar rinna som smör i sol mellan fingrarna.

Det var nu flera dar sen jag läste om mannen till vänster, som för 15(!) år sen fick avslag på sin asylansökan. Han lyckades själv lätt ta sig hit till evig försörjning, men har "misslyckats" i alla år med att göra samma resa- fast åt andra hållet.

Så därför har "vi" storsint försörjt honom och sett till att han har allt han behöver timme efter timme, dag efter dag,  vecka efter vecka, månad efter månad, år efter år. En frisk och stark ung man utan skyddsbehov.

Det blir mycket, mycket pengar, inte minst för en lågavlönad ensamstående att streta ihop - för att Malena Ernman ska få stå på barrikaderna som Supermaktens heliga hycklare.

När jag låg där på badrumsgolvet och hulkade, så lovade jag mig själv att jag måste berätta. För alla som blundar och håller för öronen. Varje dag. I all framtid. 

Och detta orimliga allmänförsörjande ska nu få fortsätta, trots lagändringen. Tills han dör vid 95? För att vårt land inte är riktigt kloka. För at dom förväntar sig att vi lydigt och stolt ska slita och dra fram till pensionen - för det här!

Och ni som läser detta, kanske har tillräckligt med fantasi för att fatta att denne man inte är ensam, dom är många, många många tusentals, som bara valt ut vårt land och därmed får allting "gratis".

För att "vi" är rika.

För att "vi" har råd. 

Tack för min blogg, tack för alla som berättar på nätet, och som ännu inte tystats av Alice Bah Kunke och S/MP-regeringen.

3 kommentarer:

 1. Som jag skrev hos Petterssons:

  "Som jag skrivit flera gånger tidigare så har Sverige möjlighet som undertecknare av Spetsbergstraktatet att uppföra anläggningar på Svalbard.

  '- Som jag ser det Hr. Walladi så har ni två möjligheter. Den ena är att ta emot detta tillfälliga pass och en flygbiljett till valfritt land eller en all-inclusive-resa till vår fritidsanläggning på Svalbard.'"

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Sverige har han lärt sig att man inte måste välja. Det blir bra ändå.

   Radera
 2. Pensionärer ska svältas ihjäl för att alla världens folk har rätt till våra pengar om dom lyckats ta sig hit.
  Det finns pengar i Sverige men det prioriteras fel pga. inkompetenta styrande.
  Tomten Löfven har en stor penningpåse som han öser ur till alla omöjliga men landets egna folk ska jobba och slita tills dom stupar.

  SvaraRadera