onsdag 30 november 2016

Natalia Kazmierska - del av okunnig journalistpöbel som medvetet sprider lögner.

Natalia Kazmierska sprider myter i aftonbladet, det är inget nytt tänker ni - men likväl hon måste granskas. Hennes ton är billig och rå när hon skriver sin partsinlaga för att, utifrån vänsterredaktionsjargongen tvångsmässigt och in absurdum, ta ställning för och alltid försvara muslimer.

Kazmierzka skriver:

- "Och det visar sig att lögnen om att muslimer hatar julgranar inte är ny. Det är en hel genre". 

Hon beskriver det faktum att muslimer kräver att kristna symboler i deras nya länder ska tas bort, som "att elda på hatbrasan", och är "fejknyheter". 

Såhär är det, Sverige är kulturellt en gammal kristen nation, mycket av vårt juridiska system och styre bygger på kristna principer. I Sverige firas julen traditionellt utifrån vår kultur, även av ickekristna. Muslimska invandrare vill inte acceptera detta, varken här eller i andra länder. De lobbar och strider för att få sina religiösa högtider, som Eid, accepterade och våra kalendrar justerade. Det är väl känt att de muslimer som har en intolerant inställning från ursprungsländer, där kristna förföljs och utrotas, kräver respekt för sin religion och för att slippa kristna symboler. Det finns hur många exempel som helst på länder och stater som  öppet arbetar för lagändringar och justeringar, som att ta bort alla kors, högtider i kyrkor, julgranar, och att byta namn på t.ex påsklov och jullov. 

 Våra ängsliga makthavare, domstolar och media går som alltid muslimerna till mötes genom att, till att börja med, göra våra helger allt mer "religionsneutrala". 

Jag visar ett klipp från Bryssel, där muslimer saboterar julgranen, och ropar "ALLAHU AKBAR KABOOM! BURN". länk här. 

Och det är tyvärr inte, som aftonbladets vänstertomtars och Kazmierskas agendaljug försöker slå i er, bara "en julgransplundring."

 GP  The political insider 


2 kommentarer:

 1. Låt er inte styras av den rödgröna sörjan och PK packet!!!
  Fira våra fina svenska traditioner och njut av högtiderna i vårt fina land!
  Sverige i våra hjärtan.
  Svea

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera