tisdag 18 oktober 2016

Handsken är kastad, Norge,

"Jag anser att de som kommer till Norge måste anpassa sig till vårt samhälle. Här äter vi gris, dricker alkohol och visar våra ansikten." Det ställningstagandet gör den norska integrationsministern på Facebook inför regeringens stora integrationskonferens och får stöd av statsministern. 

Dessutom.

Norges statsministern Erna Solberg: "Niqab och burka är inget stort problem i Norge, men det finns en del som bär det. Jag upplever det som att det till stor del är ett politiskt ställningstagande från dem som bär det och att de vill utmana gränserna i det norska samhället. Då måste vi sätta gränser"

Från Stefan Löfvéns högkvarter kommer nu rykten och att Malena Ernman, Gardell, Daniel Poohl och Henrik Arnstad mobiliserar hela Sveriges försvar mot rasist-fascist-nazisterna i grannlandet. Norge måste återerövras och  allah måste lära sig tänka rätt och veta hut.  SVT/ SR/ Peter Wolodarski och Mattsson står parata att släcka ner NRK och omdelbart ta över media.


HBL

5 kommentarer:

 1. Antingen får vi fixa det själva, vilket verkar svårt, eller så får vi be ett fungerande grannland att invadera oss, vilket är lättare då vi saknar försvar och redan är invaderade. Fungerande grannland är Norge och alla stater runt Östersjön utom Tyskland som är värre till.

  SvaraRadera
 2. Är det "vår" överste som håller på att träna flygning?
  Kan man få vara med?
  Man behöver ju inte befara svindel...

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja herr Jansson...det ska skrotas ca 90 nästan nya Jas-Gripen plan som kostar ca 100 miljarder kronor, men regeringen har ett överflöd av pengar...så då återstår mini trämodeller som vi får "flyga med !

   Stefan H

   Radera
  2. Köpte en bok om din ( vår...) hjälte i somras.
   Författaren till " den lille prinsen", bland annat.
   Du kan den säkert utantill men den verkar intressant för mig.
   Tjock bok på engelska
   Du får låna den om du springer på jorden när du läser den.
   Läsning under flygning är nog inte att rekommendera.
   Mermoz nämndes även i boken
   Med all rätt.
   Jungman Jansson

   Radera
 3. Vänsterpacket håller lekstuga i Sverige.

  SvaraRadera