måndag 19 september 2016

Svenska politiker och journalister - föraktade och otrovärdiga.I många år sa dom att Sverige skulle införa "mångkultur" för att det var bra för oss som inte har nån kultur, eller i så fall bara en tramsig kultur. Det gick inte att öppna munnen om massivandringen, eftersom ordet förbjöds, och dom som ändå vågade trotsa, som Marcus Birro, slängdes på bar backe till fri loskspottning, hånförföljelse och evig utfrysning.

Politikerna och gammeljournalisterna sa att de nya smuggelresnärerna, som lockats med gratis livstidsförsörjning för hela släkten utan att behöva bidra, skulle "berika" landet, och att dom skulle vara allas våra "pensionsräddare". Dom nya sas alla vara högteknologer, läkare och forskare, fast vi i Sverige var så onda och dumma i huvvet att vi lät bara dem köra taxi och städa.
Vi hade ingen möjlighet att rösta nej till "mångkulturen", som i själva verket bara var enkultur med kränkthetsfaiblesse och kravnojja, dvs en kultur med klanförtryck, oheder, kvinnor inlåsta i slöjor, och barn och ungdomar i ofrihet och våld. Så rika blev vi inte, istället har dom nya fått våra äldres, våra ungdomars och handikappades hem, vi har rånats både hemma, på gator och vägar, våra flickor tafsas på som om dom vore getter, vårt land eldas upp och varje dag skjuts några stycken ihjäl på öppen gata.


Då kommer samma dum-dum politiker och skamjournalister och - utan att rodna - berättar 
för oss att trots att det nu råder högkonjunktur i Sverige, så lägger regeringen på tisdag fram en budget som går med minus.

??????????????????????????????????????????


Lågavlönade och fattigpensionärer måste drå åt strypsnaran än mer, för att försörja alla andra arbetsföra men ickearbetande nya. Detta rapporteras således av samma människor som i åratal slagit i oss lögn på lögn på lögn, rakt in i ögonen, dag efter dag, kväll efter kväll som om vi är både stendöva och stendumma.

Magdalena Andersson sa malligt idag- "Hade vi inte haft ökade kostnader för flyktingkrisen hade vi haft överskott i dag."

Eller hur.

Och vi svenskar har tappat både respekten och hoppet om dessa simpla maktfullkomliga politiker och gammelmediamänniskor.


svt

11 kommentarer:

 1. Landsförräderi på högsta nivå.
  Nu ska skattebetalarna stå för notan.
  Sjuan gängets anhang borde betala som röstat för detta. Må gud förlåta dem som inte visste vilket kaos deras röster åstadkom. Korkskallarna.
  Intäkter via skatter behövs säger M.Andersson. Nu är det kommunalskatten som ska upp och Svensson månde bäva. Allt för alla invandrare som hört hur generösa vi svenskar är.
  Soppkök till fattigfolket i Stockholm, snart i varenda stad i landet till alla Sveriges pensionärer. Staten suger ut oss.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt bra skrivet Carina och Elisabeth...!!

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du alltid sprider så mycket positiva vibbar😘

   Radera
  2. Tack Stefan.

   Radera
 3. Det finns ju "ett antal" anledningar till att poltiker och journalister ständigt slåss om sista platsen på förtroendelistorna..

  SvaraRadera
 4. Svenska journalistkåren består till stor del av lögnaktiga och korrumperade nickedockor.
  Medierna gräver sin egen grav med sitt sammelsurium.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Det värsta är dock stt dom samtidigt gräver vår.

   Radera
 5. Med denna ökning av fortsatt invandring går det åt helvete för Sverige. Vi kommer att bo i ett muslimskt land och kvinnor måste heltäcka sig.
  Tecken på fundamentalistiska män är korta byxben, nattskjorta och ett långt äckligt skägg.

  Iranska kvinnor tvingades ta på sig slöja efter revolutionen och Khomeinis tillträde.
  Han är död men kvinnorna bär fortfarande slöja i Iran. Likadana påbud i flera andra fanatiska muslimska länder.

  SvaraRadera
 6. 87an och PK är inte så dåliga på att förtrycka svenska folket heller.
  De tvingar oss till underkastelse för sina sjuka åsikter.
  Det är bara att visa var skåpet ska stå,rösta bort förtryckarna och köp inga tidningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 87AN och PK består till en mycket stor del av rasister mot sina egna landsmän.
   Mobbningen av SD sker dagligen och därmed också deras väljare. SD ökar stadigt för det är det enda sanna partiet som i åratal påtalat vilket som är Sveriges största hot. Alla svenskar vet. jag behöver inte ens nämna vilket det är.

   Radera