söndag 18 september 2016

Staffan Heimerson borde ta och kamma sin lugg.Staffan Heimerson, journalist aftonbladet, är väldigt rädd för att hans högst uppskattade EU,  -den antidemokratiska, elitistiska och överstatliga klubben för egenbeundrare - ska "braka åt helvete":

 -" EU:s bräcklighet understryks av att samtidigt sammanträder i Bratislava Visegrádgruppen, de gamla östländerna Polen, Tjeckien, Slovakien och Ungern, som befriades från kommunismen men nu ersätter den med nynationalism och xenofobi. Mellanösterns och Afrikas flyktingar betraktas med samma värme som Hitler på 1930-talet såg på judarna."  

Jag frågar mig vilken gran journalisterna på aftonbladet sover under. När ska nyheten om tillståndet i Euopa nå dem, när ska det gå upp för dem med vilken värme dagens största hot -  islamisterna -  ser på judar, kristna otrogna och alla västlänningar 2016.

Xenofobi? Är det ett annat ord för islamism, Heimerson.


Muslim on live TV: “We Have The Right to Kill Anyone."

4 kommentarer:

 1. I boken "Kamp för Europa, bedrägeri i EU-kommissionen" får man en väldigt bra insikt i korruptionen i EU. Den som skrev boken var revisor i EU. Tänk om Staffan H jobbat som en journalist ska, att granska makten för folket, så kanske han hade avslöjat bedrägerierna i EU. Nu är det f-n dags att Staffan H pensioneras sig, intellektuellt sett är det länge sen han gjorde det.

  SvaraRadera
 2. Staffan Heimerson´s problem heter demens!
  Jasså..

  SvaraRadera
 3. Det är ingen som påstått stt H har demens. Men att hans journalistiska driv tycks gromligt.

  SvaraRadera