måndag 20 juni 2016

Löfvén brutalhärskar genom splittring.

Löfvén idag: - "Om M inte planerar att regera med stöd av SD efter valet så borde Kinberg Batra, enligt honom, vara tydlig med det.

– Vi slår igen dörren, för SD skiljer på folk och folk. Det är ett rasistiskt parti med nazistiska rötter, sade Löfven hos ett LO i vars led stödet för SD ökar markant under senare år."

 Mänskan som trampar på döende pensionärer för att skaffa lyxbostadsrätter till ekonomiska flyktingar, han står där på LO-kongressen, tittar det sönderbeskattade folket i ögonen och häver ur sig dom simplaste, falskaste och grövsta tillvitelser i ett enda syfte - att försöka skrämma svenska arbetare från att rösta på SD. SD som är det enda partiet i Sverige som står upp för alla som har det svårt.

Men titta här, allihopa: - Det är ingen hemma där.-------->

Absolut tomt.

Det är ekot från den ruttna valrörelsen 2006 när inte många visste bättre.  

 Det där är inget framgångskoncept - det är bara ett jäkla obildat tjat.8 kommentarer:

 1. Vi ser ju hur sossarna vräker sig i lyx och sus å dus och berikar sig med våra skattepengar.
  Tror svitzaren att vi går på hans lögner om SD!
  SD är ett seriöst och ansvarsfullt parti med stor potential.
  Vid nästa val får sossarna foten av svenska folket!
  Rekommenderar svitzaren att titta i sin egen röda garderob!
  Svea

  SvaraRadera
 2. Löfven är den värsta rasisten själv med sitt eviga påhopp på SD och dess väljare.Han har inget vettigt att säga. En riktig tjatgubbe som inte har i politiken att göra.

  Röda folkets chef tror att han är maktfullkomlig men oj vad han bedrar sig. Tråkigare, och mer enfaldig politiker finns inte just nu i Sverige.

  SvaraRadera
 3. "Nazistiska rötter", ska han säga som leder ett parti som föreslog Hitler som mottagare av Nobels Fredspris

  SvaraRadera
 4. Det lönar sig inte att säga sanningen till en idiot för han förstår den inte. Därför är idioter i makten så farliga för de ger sanningssägare känslan av maktlöshet.

  SvaraRadera
 5. Svetsarens utfall börjar bli allt mer desperata och ogenomtänkta.

  SvaraRadera
 6. För att ge en bild av dagens stolta (7-klöver) Sverige,kan jag lägga in en länk från Petterssons blogg.Denna säger mer än tusen ord vart landet befinner sig år 2016:
  https://petterssonsblogg.se/2016/06/21/gravid-transman-nekades-forsakring-och-far-50000-i-skadestand/comment-page-1/#comment-289990

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lar, kommer du ihåg i tidernas begynnelse när vi trodde att ingenting kunde bli värre??? Så in i h-e fel vi hade då för länge, längesen.

   Radera
  2. Jo...Cykla upp för Hildesborgs-backen i motvind,var ju rena barnleken mot det som idag händer och sker i Absurdistan !

   Radera