söndag 19 juni 2016

Hur kommunisterna vill att samhället tar ifrån oss valfriheten, och tvångsförvaltar våra barn.

8 kommentarer:

  1. Sverige Demokraterna bör genast starta planeringen om egna fackföreningar.
    Vi som inte röstar på sossar å kommunister vill inte vara medlemmar i deras odemokratiska fackföreningar.
    Go for SD´s fackföreningar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt! Det är bara att våga!

      Radera
  2. Blir så förbannad när man hör politiker (nu också fack-folk) vill in i exempelvis föräldraförsäkringen och peta. Jag tycker att det där är nått som föräldrarna klarar av mycket bra. Att tvinga fram en uppdelning 50/50 är vansinne. Om det hade gällt redan så hade min sonhustru varit tvingad att lägga ner sitt företag. Nu tog min son 100% av föräldraförsäkringen. Vilket då enligt facket var fel. Hon har ett privat dagis och hade som sagt varit tvunget att avveckla företaget för att vara "hemma" med barnen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inga hänsyn tas till annat än partipiskan.

      Radera
  3. Det behövs ett uppror som sagt. Vi måste gå till attack. Det hjälper inte att knyta handen o fickan och hoppas på att det blir bättre nästa år. Blod behöver flyta och högafflar och div vapen måste plockas fram. Rosenbad ska falla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du Berra nog behövs det ett uppror. Löfven kallade igår Sverige demokraterna för nazister,alltså är 13 procent och säkert ännu fler det. Sverigedemokrater ser klart till skillnad från övriga tokpartier som härjar fritt.Ett totalt neddekat land men det vill inte politikerna erkänna. Ja, jag vill leva men inte dö i Sverige.

      Radera
    2. Löven är helt blåst. Vet han inte att SD-toppen består av en bunt judelovers? Nazister är la det sista dom är.

      Radera
  4. Kommunister är ena fega kräk när det gäller.De framför sina förtryckarbudskap endast i samlad trupp.Gapar och skriker på gator och torg.Ohyfsade och skitiga.
    Mina barn skall inte uppfostras av dessa kriminella element!

    SvaraRadera