måndag 20 juni 2016

Dom 200 skrymtare som står här med låtsasblod på händerna,

   

och protesterar mot skärpt asylpolitik - ger sig inte förrän hela Sverige ser ut som Calais i Frankrike.                 

skd

9 kommentarer:

  1. Vi kan inte ha en asylpolitik som ledde till att Carola och Emil Herlin blev mördade på IKEA i Västerås. Det blod som flöt där var inget låtsasblod. Då blev det inga protester från dessa människors sida.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä då syntes inte dessa låtsas goda till. Demonstreras det någonsin när folk blir utsatta för våld av utlänningar?

      Radera
    2. Rätt. Då satt dom här "godhets"människorna på sina blodiga händer och blundade.

      Radera
  2. Bilden med blod på händerna är som hämtat från en förskoleklass...patetiskt...!!

    Stefan H

    SvaraRadera
  3. Patetiska människor som visar upp sin partifärg med nerkladdade händer.
    Människor utan ansvarskänslor för vårt land.

    SvaraRadera
  4. Låtsas goda kan ju öppna sina egna plånböcker, men se nähä, det ska andra göra. Varenda en av rödingarna kan väl ta emot ett 10-tal i sina egna hem. Dom är verkligen blåsta som tycker att hela världen har rätt att söka asyl i vårt land.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du verkar ganska blåst, Bettan. Du tror seriöst att människor vill bygga förläggningar, bo i tält? Sluta se det som "vi/dem". Tänk själv hur det hade varit om det drabbat dig och din familj. empatilösa kärring

      Radera
  5. Jag värnar flyktingar inte kriminella som smitit in som flykting. Du anonym har inte förstått vilken hemsk situation Sverige befinner sig. När IS monstren slår till blir det ett blodbad. Rättstänkande människor har jag inget emot. Empati har jag så det räcker men rödingarna är fel ute som vanligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Jag värnar flyktingar".. Jojo, men du är ändå lite motsägelsefull för det du beskriver för bilderna i inlägget nämner ingen vördnad för de som lider på bilderna. Nä du uschar dig över det vilket inte tyder på att det är de kriminella som slinker in som du avskyr, utan hela "packet". Det är det man utläser ur dina kommentarer Bettan. Du är mer genomskinlig än vad du kanske tror du är.

      Radera