onsdag 13 april 2016

I Löfvens egen lilla, lilla värld av surrealism.


StatsministerLöfven tycker det är surrealistiskt att det finns människor som tycker den politiska inriktningen i landet är på väg åt fel håll.

För att verkligen försöka förstå Löfvén bör vi alla prova att göra en resa inuti hans huvud. Det kan förklara en hel del.


Sverige är svårsmält inte bara för oss som tvingas leva i denna narkotiska värd, men här kommer i alla fall en kommentar från en nykter britt i FT: 

-De senaste årens migrationspolitik i Sverige sliter sönder landet, med oöverskådliga katastrofer runt hörnet, allt från segregation, social oro, rusande tung kriminalitet/terrorism och usla finanser. Den stora majoriteten av invandrarna har ingen utbildning och kommer helt enkelt aldrig att få ett jobb, utan med sina familjer försörjas av staten i decennier. 

Migrationsverket beviljas (hittills!) ytterligare 160 miljarder EXTRA för perioden 2017-19 för att klara migrationen. Det är fyra gånger mer än budgeten för högskolorna, fyra gånger mer än hela försvarsbudgeten. 

Det är surrealistiskt. 

Allt som händer i Sverige är surrealistiskt. 

Och att landet styrs av ett gäng inkompetenta och verklighetsförnekande politruker det är surrealistiskt.6 kommentarer:

 1. Nej den resan vill jag inte göra.In i den sjuke mannens huvud!Nix!!!!!
  Sveriges Statsminister reser ut i världen och förtalar sitt folk!Löfvèn tycks inte begripa att han är statsminister för hela landets befolkning.Människan känner inte till att vi har olika partier att rösta på.Tycker man inte som stassministern då jäklar ska utlandet få veta detta!
  Hooppssan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var det inte herr Persson på Torp som skulle brännmärka de svenskar som sade sanningen om Sverige?
   Fast det var då det...

   Jungman Jansson

   Radera
 2. Han trodde aldrig att vi skulle få veta vad han sa så långt borta i främmande land.

  SvaraRadera
 3. Och Mehmet Kapland var på middag hos Turkiska Riksförbundet några dagar innan viceordföranden skrek död, död åt armeniska hundarna...Jisses...!!

  Stefan H

  SvaraRadera
 4. Jo, han är väl vår nästa statsminister.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En till islamist som statsminister om ni förstår vad jag menar.

   Radera