fredag 20 november 2015

Skrattar bäst som skrattar sist, SVT.

Nasrin Sjögren feeling shocked.
-Få se nu... hysterikan Ernman ska ringa in det nya året, antisemiten Dirawi vara julvärd, polishataren Kakan deltar i på spåret och Voldemort tar över som regeringens rådgivare efter Arnstad. Har jag fått allt rätt?

SVTs totalitära företagsledning i MPkotteriet jublar, dansar, hoppar runt och pekar finger efter brainstormingen där alla framtida underhållningsvärdar och julhelgens ickekristna traditionsbärare utsetts.
Enda kvalifikation som krävdes: Att på bästa sätt vara ett hånflabb  mot svenska licensbetalare.

7 kommentarer:

 1. Ett finger rätt upp i ansiktet från svt. Etablissemanget jublar, där fick folket för att de obstruerar deras drömsamhälle.
  Dessutom betalar vi själv för detta elände, i alla fall en del av oss. Snart kommer det väl på skattsedeln, ej avdragbart.

  Skogis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken genomvidrig maktfullkomlighet. Själv har jag bestämt mig för att inte låta mig programmeras eller provoceras av politiska krämare. SVT är inte för mig.

   Radera
  2. Vill inte se tv och inte fira jul heller i Sverige som känns alltmer främmande. Sorgens land har det förvandlats till.
   Alla som skrikit rasister till oss kan ha det, hut går hem i alla lägen. Hoppas alla låtsas goda ger julklappspengarna till flyktingarna för där finns de omättliga slukhålen.

   Radera
 2. Julvärd?FÅR vi fira jul!?
  Jag trodde att allah pengar skulle skänkas till allah och sedan skulle vi utfodras med vatten å bröö.
  Gul Jul

  SvaraRadera
  Svar
  1. OM SVT får bestämma så sopar Dirawi bort alla spår av den.

   Radera
 3. Du missade Sorans program om rasism

  SvaraRadera