lördag 14 november 2015

Och ett antal hundra mil från Paris fortsätter chimären, som om ingenting hänt.

Läs Petterssons blogg!   

 Film, måste ses! 

Anna Wallenstam om firande muslimer. 

VAKNA!!!!

10 kommentarer:

 1. Satt igår kväll och tittade på fotbollsmatchen från Stade du Franc när jag kort efter 9 hörde en verkligt hög knall..Mitt sjunde sinne sa mig, att här sker något som inte hör till bilden.Därför knappade jag över till Franc 24,för att se hur denna stora TV-sändare reagerade på knallarna.(under tiden jag väntade på bilder följde en andra explosion). C:a 5-10 minuter senare började man sända Live-bilder från en sidogata vid Place du Republic.Det talades inledningsvis om 2 dödade vid skottlossning på en restaurang.Snart började hela stadsdelen att spärras av och jag insåg,att här skedde mer än vanliga skottlossningar.Under följande 3-4 timmar upplevde jag hela terrorn i närbild.Innan jag bedrövad stängde av apparaten,talades om att dödstalen kunde vara upp mot 150 stycken oskyldiga människor,som på vanligt vis i Paris firade veckoslutet.Det "humana och fredliga" Islamska terrornätet hade på nytt ställt till ett blodbad !
  Slutligen när sker en sådan attack i Absurdistan ? Kanske i samband med julhandeln !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lars o alla andra.
   Jag vaknade klockan 5 och kunde inte sova. Slog på min tv och läste text tv och kunde inte ta in, över 100 mördade personer i Paris. Var detta något som skulle bli en film eller vad hände, kunde bara inte tro att nåt så fruktansvärt hade hänt. Vände åter till sängen men hade svårt för att somna,
   tänkte att det är en missuppfattning. På morgonnyheterna kom sanningen och vad jag kände då går inte att beskriva här.

   Radera
 2. Nobelfesten i fara!?Konserthuset,Stadshuset!?Kungliga slottet!?
  Nu är det allvar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut ingen fara i Sverige!
   De ytterst våldsbenägna SD anhängarna har man ju lyckats utestänga...
   Nobelstiftelsen vet i sanning hur man hanterar en kritisk tid i mänsklighetens historia!

   Radera
 3. Muslimer kan bara styras i en hårdför diktatur...när USA och delar av Nato bombade Irak, Libyen sönder och samman och störtade Saddam Hussein i Irak och Muammar Gaddafi i Libyen efter det exploderade klan och stam kriget med ISIS som slutresultat
  Det enda landet i arabvärlden som klarade av en fullständig kollaps var Egypten där muslimska brödraskapet satt i regeringsställning under några år och skulle införa sharialagar.
  Armén genomförde en statskupp och tillsatte en regering med nästan bara militärer...det är dock inte lugnt i Egypten senaste ISIS attacken var det ryska flygplanet som sprängdes över den Egyptiska Sinai öknen.
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer helt med dig Stefan...Därför placeras sådana som vi två,under deras begrepp"rasister".. Det märkliga i hela denna såpa är,att de "statsmän" som uttalar sig aldrig sett det verkliga arabiska samhället från insidan !

   Radera
 4. Enligt franska tidningar är en av IS teroristerna som mördade hundratal i Paris igår, en syrisk flykting, som kom till Grekland för en månad sedan.
  Sverige tar emot 2000/dag...Oh, mon dieu...!!!
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken dieu?
   Den katolske, protestantiske?
   Herr Allah själv, månne?
   Indianernas, hinduernas etc...
   Lätt trampa fel när man talar om dylika storheter.
   Men minns att alla är ytterst fredliga enligt sina anhängare!

   Jungman Jansson

   Radera
  2. Ja Jungman, du kanske är knuten till Poseidon...eller varför inte Dionysos...in vino Veritas, sed tamen fortum..."Ur vin kommer sanning, men även smaklöshet..!!"
   Om jag minns rätt.
   Det finns en uppsjö av olika Gudar.
   Stefan H

   Radera
 5. En man berättade för mig att överallt där muslimer finns bråkas det,
  Jag sade att det är religionen som är orsak till det.

  Fick till svar att det ligger längre tillbaka i tiden. Tror jag har berättat detta tidigare nåja.

  SvaraRadera