onsdag 18 november 2015

Jag svarade en snubbe på FB.

Inlägg på FB: - "Hur i helvete kan Sverige acceptera mördare att komma in i Sverige efter dom har slaktat folk i Syrien?

Svara på den frågan, när det var slakt i forna Jugoslavien så leta hela världen efter krigsförbrytare men nu tycks det som att alla inte bryr sig om någonting,vad fan håller vi på med? Snälla Svenskar öppna för fan ögonen, förstår ni inte vad som pågår?

Detta är så jävla sjukt så det finns inte ord. Vad fan gör krigsförbrytar tribunalen i Haag? Inte ett jävla dugg, mer och mer kommer in med vapen till Europa och det kommer bli ett helvete i Sverige inom en 10 års period, förstår ni inte att muslimer kommer aldrig sluta med sina grymheter mot oskyldiga människor kan det vara så svårt att fatta detta? 

Trodde att det fanns sans och vett i detta land,men ack vad fel jag hade."

Och när jag svarade "att svenskar måste vara de absolut blåstaste människor i hela världen" -  först då, fattade jag på riktigt att det är sant.

7 kommentarer:

 1. Det är tyvärr sant, det du skriver. Jag har ju börjat arbeta igen, efter en lång föräldraledighet med min lille plutt. Jag har hamnat på ett nytt ställe, med ungdomar som är hälften så gamla som jag. de brinner för flyktingar och är rosa feminister, många av dom. En tjej på 19 år har Gudrun som som förebild och sjunger ideellt för insamling till flyktingar i Sverige varje helg. Hon anser att 98% av alla Svenskar är rasister. Jag håller sakta men säkert på att öppna hennes ögon. hon är så hjärntvättad att hon inte ens märker hur hon låter. Hon är ett barn och jag tycker om henne för att hon är en glad och positiv tjej men hon måste vakna innan hon råkar illa ut i sin naivitet. Även folk i min ålder låter ju som papegojor, skapade av Svensk fulmedia. Svenskar är lättmanipulerade och dumma, för att vi litar blint på våra myndigheter. Jag litar inte längre på någon. Jag kanske ses som dum ändå, vad vet jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Tina!!! Här har du verkligen en mission! Arma flickebarn, och andra hjärnmanipulerade.

   Radera
  2. Japp, det kommer att bli många samtal i framtiden ;)

   Radera
 2. Helt rätt! så mkt människor som tycker synd om alla som kommer till europa.
  Dom tror att får dom bara komma hit så blir dom snälla o beskedliga.
  Vad ska vi ta oss till?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken livslögn. Vilken tragedi.

   Radera
 3. Mycket av de här tokerierna kan härledas till skolan.
  I dag är det mycket högre i tak runt all undervisning, det har de sk.feministerna använt sig av.
  Sedan har vuxenvärlden förändrats, den har blivit mer strukturlös och barnslig. Det är inte konstigt att många vilsna unga söker sig grupperingar för gemenskap och stöd men ibland går det riktigt fel, som exempelvis med feministiskt initiativ.
  En ärkekommunist som g.schyman, manipulativ samt manisk och manshatare. Och har nycklarna att attrahera massorna.
  En lättledd och vilsen person fångas snabbt upp och ut i villfarelser.

  SvaraRadera
 4. Vi skall veta att:
  Det utgått ett påbud från regeringen till alla statligt anställda chefer.
  Att mer eller mindre tvinga anställda att engagera sig i flyktingfrågan på fritiden!
  Därav alla sjukskrivningar och vantrivsel på de statliga verken.
  Personalen mår mycket dåligt av hjärntvätten som pågår på deras arbetsplats.

  SvaraRadera