tisdag 24 november 2015

Idag tänker jag speciellt på MPs besynnerliga väljare. En röst på MP blev en röst på SD.

Jag kan dessvärre inte hålla mig för skratt när jag tänker på dom beskäftiga satarna

29 April 2015. Löfvén: Det finns inte något tak för hur många flyktingar Sverige kan ta emot.

Minst 100.000 asylsökande och en systemkollaps senare abdikerar Reinfeldts extremvänsterkollaboratörer.  MP och de andra sex rättar till ansiktena för att få det att låta som om dom kommit på nåt själva. Och Romson står och snorar och snörvlar. Jag kryllar normalt av empati. Men krokodiltårar biter inte på mig.

 SD har lyckats utan att ens sitta med i regeringen. Inte fått vara med på DÖ, eller MÖ eller FÖ. Eller just därför. Elegant. Nu fortsätter vi kampen om välfärden, en värdig hjälp på plats för flyende, och skattebetalarnas rätt till sitt kontrakt med staten.

Soha Cheffi: twittrar:  " Jag brukar inte tycka synd om Romson. Nu gör jag faktiskt det - helhjärtat.  finns inget vackrare än människor som står upp för humanism."

 Denna Cheffi fattar inte att Romson gråter för sin förlorade heder - inte för nån icke-existerande humanism. Maktfullkomlig och kallhamrad som få, slår vad om att Romson gråter när hon förlorar i Fia med knuff och Monopol mot barnen också. Det är sån hon är, med näbbar och klor  - tills det är rökt.


7 kommentarer:

 1. Det finns ingen humanism inom politik. Ingen alls.
  Inte heller inom statsapparater eller i ekonomins rum. När det kommer till kritan är vi oss själv närmast, det ser vi också från den här Cheffiflickan den dag det hettar till i Sverige.
  En sak är klar: Cheffiflickan kommer INTE att försvara Sverige utan är närmast sitt ursprung.
  Ingen skall komma till mig och säga att det går att lita på från annat håll hitkommet, det har jag själv sett om och om igen.
  Sen om någon säger något annat, det bryr jag mig inte om. Jag har sett och upplevt tillräckligt för att ha min egen åsikt.

  Än en gång, vi är oss själva närmast. Det glömmer folk bort oerhört fort. Det kommer en framtid, det är upp till oss att bestämma hur den ska se ut. Inte nån kurd eller turk eller vad för obestämt de är.

  SvaraRadera
 2. Sen har hon och hennes parti lurat alla deras medlemmar inom hat/hets PK-pressen. Där satt de alla församlade nedanför podiet, och såg sina "korrekta lögnreportage" försvinna upp i rök.Ovanpå detta hade Romson den dåliga smaken,att tacka dem alla inför löpande kamera,för deras "föredömliga rapportering"...
  Tala om fiasko ! Slaskpressen har ännu ikväll inte förmått att skriva nämnvärt,över dagens förrädiska yttrande från de styrande.

  SvaraRadera
 3. Och munnarna är igensydda. Inte en enda journalistfis nämner att det är SDpolitik. De vill ju inte förlora sina fejor nu igen.

  SvaraRadera
 4. Vilka sorgliga skepnader det finns i regeringen!
  Noll koll!Framstår som idioter.
  Humanism!?Vet de icke vad det är!

  SvaraRadera
 5. soha cheffi. Blivande språkrör. Korkad, ung, aldrig arbetat. Perfekt för uppdraget. Om MP finns kvar.

  SvaraRadera
 6. Romson borde gå in vid teatern. Hon såg ut som nerknarkad b-skådis. Vad tänker miljömupparna med egentligen? Fattar dom inte hur det är att leva med en tom börs i ett krackelerat land som Sverige? Nu får SD ännu fler röster och vi gratulerar och applåderar.

  SvaraRadera