torsdag 29 oktober 2015

Öppna era döttrar svenska föräldrar.

View image on Twitter

-"Ni kan glommah den här lillah thjejer, fåhr däh äh mihn fhroo”, hälsar 19-årige IS-pensionsräddaren Muhammed, till den 15-åriga höggravida svenska flickans föräldrar.

Se skrämmande inslag på TV4-play.



5 kommentarer:

  1. Oootrolligt att detta reportage fick sändas utan censur i Absurdistan..
    Landet med sin bestående befolkning till 70 % av godhjärtade lite efterblivna,kan ju få helt fel uppfattning,om de "fredliga och humana" islamisterna.
    Sedan måste jag tillstå,som en av landets s.k. "rasister" att var det
    sådana "svenska tjejer" iklädda tält,som åkt hem till sina resp.länder finns ju ingen som helst orsak att sörja ! Tvärtom "putelj på er "...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag noterade att TV4 nogsamt undvek att nämna Islamistiska staten vid namn utan bara vid förkortningen IS.

      Radera
  2. Spontant funderar man om det är en svensk tjej från Sverige eller en "svensk" tjej ifrån regionen. För tjejen ifråga är det lika illa men frågan är vem eller vad man ska skylla på. Är det en svensk tjej kan vi skylla på feministerna, indoktrinerande media och samvetslösa politiker. Är det en "svensk" tjej kan vi skylla på en dysfunktionell kultur och halvannat millennium av religiös indoktrinering.

    SvaraRadera
  3. Det är en svensk tjej, med trassliga hemförhållanden det handlar om. Hon var fosterhemsplacerad när hon försvann med killen. Killen har inte visat några tendenser att vara pro IS, utan allt kom som en överraskning för omgivningen.
    Maggan

    SvaraRadera