söndag 16 augusti 2015

Tanter ritar, klipper och klistrar hjärtan hemma hos mördaren.

 Vi hade i veckan ett besinningslöst mord på IKEA. En afrikan som nekats stanna i Sverige för andra (!) gången uppmanas återvända till demokratin Italien enligt lagen.

Istället blir mannen (som en fungerande myndighet, migrationsverket, givetvis borde haft inlåst i förvar) neurotiskt mordisk på IKEA,  stjäl en stor förskärare som han går till rasande hugg mot två okända oskyldiga människors vekaste liv. Kniven trasar med våldsam kraft  sönder deras tunna hud och de livsnödvändiga organen. Personal och IKEAkunder upplever djup stas och chock, precis som vi andra. 

Vi har länge sett det livsskadliga i Fredrik Reinfeldts medvetna destruering av välfärden med hjälp av okontrollerad massinvandring. Det har brakat fullständigt åt helvete. Det finns inget politiskt ansvar, alla svagbegåvade och menlösa DÖ-politiker tiger ihjäl varandra och svenskarnas oro. Migrationsverket och andra myndigheter plundrar lika ansvarslöst som lättsinnigt, oansvarigt och fortlöpande statskassan, under maximen "öppna hjärtan". Som om det inte finns en morgondag. 

Vad händer då? Nada. Ingen svensk ledare går ut med ett problemerkännande,  och ber om förlåtelse för att deras skabrösa oduglighet och undlåtenhet ständigt kostar oss liv och landets ekonomi.

Däremot stiger tantänglarna Boel Hult och Eva Eriksson högtidligen fram. De har fäst hemmatecknade hjärtan på staketet till stöd (!) vid mördarens alsylboende på Kallstensgården. 

De två lever i spunnet socker, godheten klibbar fast vid deras tentakler. De får komma i lokaltidningen, det kittlar i deras egomagar när de går på byn med höjda huvuden, de är bättre - de är bäst. Och dessvärre kommer dessa två inte att fatta nånting förrän de blir skändligen gruppvåldtagna, robbade, eller får känna yxans eller knivens vassa egg mot det egna ömma skinnet. 

Såklart kommer också  haveristen hatMattsson på expressmobben och slungar skit om de sociala medier, som så lätt sprungit om hans lydiga partiorgan som sanningssägare. Och som den omsprungne losern han är, står han långt, långt, långt från verkligheten och hytter med näven: 

-"Nätmobben som den här veckan rasat i sociala medier och på hatsajter vet inget om källkritik och journalistik."

 Det är möjligt, men ju mer Mattsson vinklar och förtiger, desto fler förlitar sig på de raka sociala medierna.

 "Elementary, my dear Watson"

12 kommentarer:

 1. ALLTID tanter.Det är väl dras sista hopp om att få nummer
  av någon muslim som ju har för vana att sätta på allt.

  SvaraRadera
 2. Tanterna är hjärntvättade å stöpta i 87àns åsiktsform har inga egna åsikter om någonting!Fega kärringar vill jag påstå.Gå i ledband är enkelt men visa kurage,de e en annan femma!

  SvaraRadera
 3. Redan i 20-årsålder,börjar kroppen långsamt att rasera....
  Dessa två gamla kvinnor,har tillbringat många år i Västmanlands skogar,sedan detta stadium inleddes.
  Har de båda dessutom,endast erhållit nyheter från VLT och Stats-TV vet de inte bättre !

  SvaraRadera
 4. Kulturtanter bara älskar Ranelid eller flllyyykktingarr.
  Hederligt arbete, plikt, skyldigheter och gränssättning avskyr de.

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 5. Är du lydig lille vän? Den paroll de växte upp med.

  SvaraRadera
 6. Inte för att jag vill vara taskig men alstren liknar mer de man fick på fars dag och som var gjorda på dagis. De har ett affektionsvärde men här markerar det bara juvenilitet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tanterna verkar själva vara på dagisnivå. Undrar hur dom tänkte? De mördade på Ikea verkar inte besvära dessa inhumana.

   Radera
 7. Jo.Det är tanken som räknas, tänkte man snällt.

  SvaraRadera
 8. bra att du lägger ut namn och bild på tanterna

  SvaraRadera
 9. Hur var det nu med historien om " lilla hjärtat"
  .Är seriefiguren nu tillåten igen?


  JungmanJansson

  SvaraRadera