lördag 15 augusti 2015

Smaka på den här. Och betala din skatt. Eller låt bli!



En rapport från migrationsverket har redogjort för att Sverige har givit temporärt uppehållstillstånd till 40 asylsökare, som är misstänkta för krigsbrott i Syrien och Irak (yohouu  - Europas nästa världskrig startas här!!). De misstänkta vill (!!) inte återvända till sina hemländer eftersom de fruktar att de dödas där.


Asylexperter noterar att även om krigsbrottsmisstänkta sökt asyl i Sverige på falska handlingar, har myndigheterna efter genomgripande granskning lyckats avslöja deras identiteten. De illegala har inte skickats tillbaka  till sina länder, eftersom de riskerar tortyr eller att dödas (dvs smaka på sin egen medicin). 

I ett annat ärende, har statsTV hävdat att svenska sjukhus har behandlat 301 medborgare som skadats i Syrien och Irak, efter att ha anslutit sig till terroristerna i Al-Nusra Front och  Daesh.


3 kommentarer:

  1. Men att hjälpa tillfångatagna jesidiska och kristna kvinno/ barn i Norra Irak/Syrien finns det ingen hjälp från Absurdistan ! Många,många tusentals hålls fångna som slavar och sexobjekt av dessa vedervärdiga Islamister...En judisk affärsman från Kanada har gjort till sin levnadsuppgift,att söka hjälpa/befria så många han kan.
    http://petterssonsblogg.se/2015/08/15/judisk-affarsman-kampar-mot-islams-krig-mot-kvinnor/comment-page-1/#comment-197486

    SvaraRadera
  2. Är det konstaterade krigsförbrytare ska de skickas till FN:s krigsförbrytartribunal i Haag. Döms de kan de avtjäna tiden på St Helena efter etablerat mönster.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Argus:
      Vad skall vi annars kalla sådana nesliga dåd ?
      Har själv talat med en äldre kvinna,som fick utstå sådana hemska saker,när ryssarna anlände till Berlin.
      Mongoler,eller som hon kallade dem "schiefaugige",stod med sina gevär riktade mot dessa värnlösa kvinnor ! Hundratusentals kvinnor fick lida samma procedur...
      Hur många tror du inte, i detta laglösa M-östern som missbrukas ?

      Radera