lördag 7 februari 2015

Nu börjas det, SVTs årliga propagandajippo.




Utan att veta mycket om de tävlande i årets mello, kan jag bara genom att titta på bilden konstatera att SVT lyckats mästerligt med första deltävlingen.
Det finns pastelliga barbies för alla fjortisar som ba´ ääälskar push-up och mycket smink. Det finns mångfald och mångfald, det finns en mogen kvinna som kan sjunga. En hysteriskt gråtande känslokvinna, en urringad, och en man med skägg och hästsvans som enligt SVTs oändliga dramaturgisökande stigit direkt från dödsbädden till melloscenen.

Ingen vit medelålders man så långt ögat når, puh. Men däremot den ständigt uppmärksamhetssökande HBTQ-kämpen, politiskt vänsterkorrektaste, MParen, demokraturförespråkaren/SDhataren/kristendomshatare Rickard Söderberg, som oupphörligen kränks av andras åsikter, fejkar näthat och jagar "troll" med Aschberg. 

Jag tror SVTs lycka är fullständig.

4 kommentarer:

  1. Har inte sett "mello" på minst tio år..
    Min tid är för dyrbar för sånt.

    SvaraRadera
  2. Som SVT-dopamin tycks det väl fungerande, folk lägger ju undan
    mobilerna en liten stund(?). Som propagandaverktyg är det mycket effektivt. Och jag tittar med mina egna nyfiket kritiska glasögon på!

    SvaraRadera
  3. Hur var det? Fick de ihop det, genusmässigt. Det var för få kvinnor som skrev låtar, om jag kommer ihåg rätt. De kan aldrig få fram en vinnarlåt om inte minst femtio procent av låtskrivarna är kvinnor! Det begriper väl vem som helst!
    Vi måste genast ut och kärleksbomba, eller vad man nu gör för att visa oss solidariska. Jag har ju inte facebook, annars kunde man väl starta en grupp där. Jag menar att såhär kan vi ju inte ha det!
    Här har vi ett nu hittat ett verkligt problem som kan engagera det svenska folket. Några andra problem har vi inte, verkar det som. Kanske Henrik Schyffert, eller någon inom den sfären har en bra lösning på det hela.

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Kvotering!! Eller för feminismens skull, alla som skickar in bidrag måste ha snippa och skägg.

    SvaraRadera