söndag 8 februari 2015

När samvetslösa och skoningslösa tidningsutgivare får blod på händerna.

Då tiger de.


Före detta SD-ordförande i Båstad Mattias Philipson orkade inte mer. 

Han tog sitt liv i onsdags efter att ha förföljts, kartlagts och hängts ut i summariska åsiktsregister av Researchgruppen, Expressen och journalisten David Baas. Det var en lång kedja av händelser som avlöste varandra, som bidrog till att Mattias Philipson tog sitt liv. Allt började i somras efter att Expressendrevet och Resarchgruppen samvetslöst stämplade honom som rasist, och extrema hatsajter lustfyllt följde efter. Den djupa psykiska plågan fick honom att önska sig bort från detta liv.

Han hade som ung haft kontakter inom vit-makt rörelsen, men lämnat det bakom sig för 20 år sedan. 

Flashback: Expressen är en av landets absolut mäktigaste medier. De har hängt ut honom som något av det värsta man kan vara, rasist. Det friska är att gå efter den riktiga definitionen av rasism. Han bodde dessutom i ett litet samhälle och det är inte alls orimligt att hans näringsverksamhet (läs: försörjning) påverkats av detta. Expressen är definitivt medvållande till hans död, och om de inte döms nu så kommer historien att döma dem.


Du, som knappt behärskar språket, är knappast någon expert på vilken ångest som kan uppstå av social stigmatisering med ekonomiskt lidande som följd.

En andra chans till ett liv gäller inte Sverigedemokrater i Sverige. 
avpixlat morkläggning
friatider nyheteridag

14 kommentarer:

 1. Det är ju för fan så man vill börja gråta.
  När ska dessa jävla mobbare och åsiktsdiktatorer
  få börja betala för alla de liv de förstör?!
  Man får fan inte tycka, tänka eller tala om vad man vill.
  Ska det fortsätta såhär utan att någon med riktig stake i antingen
  Riksdagen eller på någon adekvat myndighet tar krafttag mot dylika jävla idioter, så kommer det att sluta med bildandet av något slags
  Frihetens Medborgargarde som åker runt och skipar sin egen rättvisa
  som garanterat kommer att få moralens och etikens kompass på rätt
  köl igen.

  Vad i helvete är det som händer i allas vårt Sverige?!
  Det bedrivs öppet drev mot någon som tagit avstånd från sina ungdomssynder och fått rätsida på sitt liv, och han blir så pass dålig att han tar ett av de svåraste besluten en människa överhuvudtaget kan ta; han avslutar sitt liv ....
  Får man göra sådana här saker mot någon och
  sen inte behöva stå till svars för det?

  Mina yttersta kondoleanser till de som stod Mattias Philipson nära.

  Jag skäms för det ni och Mattias Philipson blivit utsatta för.
  Jag kan inte hjälpa det, men jag skäms verkligen å skithögarnas vägnar, verkligen.

  Får man ihop en bra slant, så tar jag fru, barn och pick å pack
  och drar bort från detta förbannade skitland. Detta är fanimig inte
  INTE det Sverige jag växte upp i, för där gjorde man inte såna här saker mot varandra. SKÄMS PÅ ER!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är lika heligt förgrymmad och besviken som du. Allt beror på Reinfeldt,och hans uppdelning i alla mot SD, som ingen fick ta i med tång.

   Radera
  2. Reinfeldt ja, den där jäkla flintskallen som satt på självaste
   julafton och kräkte ur sig att Sverige tillhör nysvenskarna
   och inte de (vi) som bott här sedan urminnes tider.

   Att han inte hade några problem med att svenska seder som julaftonsfirande och liknande kan komma att bli annorlunda, att han inte var rädd för att prova nya saker
   m.m. m.m. ...

   Åk för i helvete till Mellanöstern då,
   och testa att käka bly och Islamistk*k, din förbannade
   landsförrädare, satans as, som slitit de första byggstenarna ur vårt en gång så fina folkhem och
   som nu sakta men säkert håller på att rasa, nu har du startat en process som inte går att reversera.

   Fy fan för dig säger jag bara,
   din äckliga jävla vuxenmobbare, fy fan ...

   Radera
 2. Att det inte står en rad om detta i vare sig Sexpressen eller Aftonbrajan är.... väl inte oväntat?
  Inte nån annanstans heller faktiskt! Total tyssstnad.
  MIn djupaste beklagan av händelsen till de närmaste.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du att jag tror det är så grymt att de och de mobbande vänsterextremisterna,att de tycker han fick skylla sig själv. Han hade ju "fel" åsikter.

   Radera
 3. Jag läste kommentarer av två personer väl insatta i situationen. Mattias Philipssons gård skulle bli inklämd i asylboendet. Omringad av 500 asylsökande som direkt skulle påverka hans näringsverksamhet. Dessutom förföljd i tidningar och även på orten. Kommunfullmäktige gjorde inget för att hjälpa honom i de utsatta situationen. Inte heller Bert Karlsson som köpt omkringliggande byggnader och vägrade samarbeta med Mattias Philipsson. Han drevs i praktiken från sitt hem och sitt liv.

  Vem köper ett hus placerat i ett asylboende, han skulle förlora allt, alla investeringar misstänker jag. De drev honom i fattigdom på grund av detta, tror jag. En fruktansvärd utsatthet, jag blir matt bara jag tänker på det! Tänk att ha ett litet barn, ägor och ständigt tvingas vara omgärdad av asylsökande. Våld, bränder, våldtäkter, stölder, de rör sig på mark där de inte får vara, respekterar inte tomtgränser osv. Jag fattar inte varför våra politiker låter detta fortgå! /V

  SvaraRadera
 4. Tack för kunskap, V. Fruktansvärt, såg kartan. Bert Karlsson är mammons slav, av honom kan man inte förvänta sig annat än att skita i folk som dör, bar han själv kan tjäna en en krona.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, trots allt detta ville Mattias Philipsson ordna sysselsättning åt asylsökande, men fick inte på grund av, förmodar jag, sin bakgrund. Så hur man än gör, hur man än försöker anpassa sig efter hur våra styrande gör med oss, inget duger.

   Jag förstår inte hur småaktiga kommunpolitiker och Bert Karlsson är. Vad sysslar de med? Svenskar som gör allt för att få Sverige att fungera trots vanvettet straffas! Jag orkar knappt ta in utsattheten han och familjen levde med./V

   Radera
 5. Ja,precis så djävulska är politikerna i sjuklövern.Får man be om deras namn,som stod bakom dådet.Kommunpolitikerna firar väl i dag!
  PK maffian firar väl julafton också en glädjens dag, för dem också.

  SvaraRadera
 6. Efter att ha läst genom kommentarerna i detta ärende kan jag bara instämma.Båstad är och har alltid varit en liten sket-ort,styrd av Högern och sedermera omdöpta till "moderaterna".Orten i sig själv blev på något underligt sätt en boplats för kapitalister från hela Absurdistan.Således tilläts att Antonia Ax-on Johnson fick bygga sitt sommarresidens mitt i ett Naturreservatet.Därtill riva en gammal K-märkt månghundraårig backstuga eftersom den inte passade in i hennes bild.
  Skriver ner dessa rader enbart som exempel på den skitförnämhet som präglar,och har präglat orten,och sina politiker sedan 100 år !

  SvaraRadera
 7. Jag undrar vem i SD som lämnade ut den facebookdialog han/hon hade med Mattias Philipson, till Expr? Denna person öppnade upp för drevet mot Mattias. Hur mår en sådan person idag? Skit hoppas jag.
  Läste om detta på Nyheter Idag. / Maggan

  SvaraRadera
 8. Ingen människa avslutar sitt liv frivilligt och lättvindigt, det är djupaste svartaste ångest som driver på. Att ha plågat en människa till detta hoppas jag inte går att komma över nånsin.

  SvaraRadera
 9. Men för f-n!
  Varför tog han inte en hoper med sig på färden?
  I det avseendet är det ju lite tåga i jihadisterna.
  Med diesel och konstgödsel kan man skingra mycket.
  Man skall ta efter det fiffiga i omgivningen.
  Själv tar jag givetvis starkt avstånd från dylikt beteende....

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 10. Med tanke på att det tragiska självmordet hade sin grund i tidningsartiklar; kommer du att ställas till ansvar om någon av de politiker som du har gett öknamn, ständigt häcklar och betraktar som mindervärdiga människor tar sitt liv. Kommer du att ta ditt ansvar för vållande till annans död?

  SvaraRadera