fredag 30 maj 2014

När tolerans mot män blir intolerans mot kvinnor.

 -"Jag ville fria, så jag dödade min fru."Mohammed Iqbal, 45, har nu erkänt i  en telefonintervju att han själv dödade sin första fru, för att kunna gifta sig med Farzana Parveen, 25, den gravida kvinnan som stenades till döds av sin familj för att hon gift sig med fel man.

Vänta, vänta, vänta nu!!!!  Iqbal mördade sin första fru!  För att kunna gifta sig med....???????????????????? Mord och dödande är ALDRIG rätt. Man med pakistanska mått mätt, kan man ändå hypotetiskt fråga sig om inte Farzanas mördarfamilj valde fel offer. 

Kvinnan kom inte till världen som sopa. Västvärlden har inte varit tydliga nog. Så länge väst inte öppet visar avsky mot kvinnoförtryck och regeringarnas enastående förmåga att titta åt andra hållet, tiger vi och samtycker. 

I Europa kallar vi oss toleranta när vi accepterar förtryckarkulturer. Vid en liten pool nånstans i Sverige samlades muslimska kvinnor för att leka och svalka sig med sina barn, mammorna fullt påklädda och dolda i hijabs. När männen gick i vattnet var kvinnorna tvungna att gå därifrån. Att vi  här i väst tittar bort är lika sjukt fel signaler till omvärlden.


Farzana Parweens familj visar här dokumenten som bevisar att de hade rätt att döda Farzana.  Eftersom det står i det här affärsavtalet att hon skulle gifta sig med sin kusin.

4 kommentarer:

  1. Dokument? Affärsavtal? Rätt att döda? Något för Fi att driva igenom!? Det låter precis som deras melodi. Go Gudrun go!
    Idag är jag ARG!

    SvaraRadera
  2. ARG? Det är bara förnamnet!

    SvaraRadera
  3. Och deras tankesätt förändras inte när det kommer till Sverige...nu senaste knivmördades en ung kvinna av sin f.d. man i Uppsala som kom från Nigeria.
    Stefan H

    SvaraRadera
  4. Ställer samma fråga som alltid.
    Var e Gudrun??? Därifrån är det, som vanligt tyst som Stalins underjordiska fängelser..

    Räknar hon kommande EU-pengar? Blivande styrelseplatser?
    Att hon är en slipad politiker står helt klart men har hon kunna bedra så många och få deras röster? Masspsykos?

    SvaraRadera