Jag älskar avocados, lena, lagom mjuka, krämiga, smakrika, nyttiga med lite citronpeppar på, eller med räkor, eller bara i salladen.Ibland är de svindyra och oätliga.
Ibland är de billigare i nät, och oätliga. Ibland lyckas jag, och tror att jag äntligen förstått hur man känner och väljer.
Men icke-nix - vi är lika lurade allihopa.
Det finns inga garantier.
Allt är bara ett lotteri.
DN:
Avokadon är full av överraskningar. Fin på ytan kan den vara – men brun och trådig inuti. Så hur säkras den perfekta avokadon?
Det går inte, säger experterna skoningslöst.

Fiskpinnar sviker en aldrig. Ett kassaskåps-säkert kort.
SvaraRaderaSeriöst, jag tillhör väl en minoritet som aldrig fastnat för Avokadon. Vad är biffen med den? Tämligen smaklös enligt min, i sedvanlig ordning, mycket ödmjuka tycke.
/Plutten
Du har dragit nitlotter, Plutten, när du efter att ha kastat 224 stycken äntligen får tag i en - då förstår du!!!
SvaraRadera