söndag 26 juni 2011

Aftonbladet tappar ansiktet inför hela svenska folket.


" SD bakom rasistsajt." skriver Aftonbladet idag i ett försök att ytterligare monsterfiera sin fiende, och att försöka hjärntvätta sina läsare i propagandasyfte.

Tidningen börjar verkligen uppträda både ängsligt och ynkligt, denna ryktesspridning är inget annat än totalpanik inför svenska folkets uppvaknande i invandrar och integreringsfrågan.
Aftonbladet som kör hårt med sin tramsiga vi-gillar-olika-kampanj håller nu på att tappa ansiktet.
Och detta visar sig märkligt nog i förföljelsen av oliktänkande.
OBSERVERA!!!!!
SD är inget rasistiskt parti.
Politiskt Inkorrekt, PI,är ingen rasistiskt sajt.
OBSERVERA!!!!!

PI (ni kan läsa den via min länk här bredvid) är istället en sajt för alla oss som vill läsa om ALLT som händer i Sverige, inte bara det som Aftonbladet har cencurerat och valt ut åt oss.
Aftonbladet borde anmälas och åtalas för falsk anklagelse i indoktrineringssyfte och maktmissbruk.

4 kommentarer:

  1. Vi borde kanske skicka en bukett blommor till Jan Helin och tacka för denna eminenta artikel.
    PI har sen den kom upp haft en kraftig ökning av besökare på sidan, och SD har säkert fått sig ett gäng nya röster också.

    Tack Aftonbladet, fortsätt i den här stilen så är snart SD största partiet.

    Sanningen är rasistisk, och att undanhålla sanningen det är att värna om yttrandefriheten. I alla fall är det så journalisterna tänker.

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-06-26 20:38

    Tja, det står riksdagsledamöter fri som alla andra medborgare att ställa sitt konto till en insamlings förfogande. Men det kanske inte alltid är lämpligt och hade kunnat skötas snyggare!

    SvaraRadera
  3. Du har säkert alldeles rätt. Men trakasserierna är direkt motbjudande och säger allt om Sverige idag-

    SvaraRadera
  4. Carina:Instämmer i dina tankebanor,men din sista mening är jag tveksam till.Ungefär som att på en båt pinka i motvind,eftersom domarna alla tillhör samma byk.Endast ett frikännande vore att vänta...och därmed vidare fritt fram att föra folk bak ljus.Låt dem fortsätta så kommer allt fler att vakna upp och inse vad deras egentliga syfte är.Indoktrinering har ju alltid funnits,men att folk betalar lösnummer av blaskor för denna,är jag oförstående till.

    SvaraRadera