lördag 26 augusti 2023

Propagandabyrån SVT lurar skjortan av dig.

”Men nu har jag sett teveprogrammet Den gröna kapplöpningen och därmed är saken avgjord för min del. Media, framför allt television, i statlig regi ska läggas ned. Den ska inte omorganiseras eller bantas eller börsintroduceras eller få sin styrelse utbytt eller förändras på något annat sätt utan helt enkelt förintas och de nio miljarder kronor verksamheten årligen kostar återbetalda till medborgarna i form av skattesänkningar.”


”Den gröna kapplöpningen är ingen normal dokumentär utan en reklamfilm från det offentligas propagandabyrå SvT, vars syfte är att hylla en avdelning av det offentliga – bland annat regeringen, ett antal statliga och delstatliga företag samt kommuner och landstingsregioner – för att detta gäng utan eget risktagande satsar hejdlösa summor av medborgarnas pengar på projekt som kanske inte fungerar vilket enligt uppgift ger åtminstone en av de ansvariga fjärilar i magen när han tänker på hur illa det kan gå.”

Staten kunde lika gärna ha packat sina väskor med femhundralappar lånade från finansdepartementet och rest till Monte Carlo för att ha lite kul. Och sedan låta det egna mediebolaget göra ett jubelprogram om hur den visserligen förlorat alla pengarna men hade gott hopp om bättre utdelning vid nästa casinoresa”
PATRIK ENGELLAU: Radio- och tevemonopolet – DET GODA SAMHÄLLET (detgodasamhallet.com)

3 kommentarer:

  1. Skräpet ftvångsinansieras ju dessutom av oss alla...Borde få välja ifall man vill stöda propagandan eller inte.Det tragiska är att de flesta antagligen skulle fortsätta att stöda även om det vore frivilligt.
    Mvh,Tomas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är mycket förvånad över att regeringen inte insett katastrofen, och inte agerat stenhårt mot hjärntvätten under första året.

      Radera
  2. Jag har inte tittat på linjär-TV på många år. Det är inte jag som blivit radikaliserad, det är MSM.

    Välkommen tillbaka förresten. Som vi har längtat.

    /Argus

    SvaraRadera