torsdag 23 september 2021

Att den föraktade värdegrundstomten Justin Trudeau "lyckades" vinna valet i Kanada,

bådar inte gott för oss svenskar. 

- Kanada röstade på denne varelse, inte en gång, inte två gånger, utan vid TRE olika valår.

Standardvärdet för de flesta människor är ynklig dumhet och värdelös intellektuell apati. Kanadensarna har, precis som svenskarna,  sålt ut sina barnbarns framtid på hjärntvättens altare.

Kommentar 1:- "Kan någon verkligen tro på det här valresultatet, vilket jag inte gör, det är precis vad som hände i USA. Hur kan denne ärthjärna vinna, när han hånats, buats och mötts av ruttna ägg överallt i valkampanjen, hur.....? Allt är riggat så folk ska tro att det var ett rättvist och juste val."

Kommentar 2: - "Kanada behöver lida mer och sjunka ännu längre ner i det svarta hålet för att förstå ordet frihet. Vi förtjänar Trudeau. Vi är en omogen, naiv nation som sugit på statens tuttar sedan tidernas begynnelse. Kanadensarna vet inte vad strida och kämpa är, vi lider av en oförtjänt självbelåtenhet, och har USA att tacka för allt. Ett land som kanadensare älskar att hata."


7 kommentarer:

  1. Ifall Kanada använt sig av samma Dominion-syatem som b.la USA,är valresultatet verkligen inte konstigt.Tydligen lätt att fuska fram ett (o)önskat resultat.Imorgon,fredag,borde resultaten av granskningen av rösterna i Arizona ges ut.Är säker på att Trump vann men får se vad granskningen visar...
    Mvh,
    Tomas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Valen i väst börjar likna dem i öst. Jag tror vi får se liknande om ett år här.

      Radera
    2. Sorry Thomas, Du har inte rätt sen är det en annan sak att varken Trudeau eller Biden är de rätta ledarna precis som Trump-

      Radera
    3. Hmm,massmedia har gått ut med resultat av en OMRÄKNING av rösterna inte GRANSKNINGEN av rösterna.Granskningen påvisar ett massivt fusk med röster ifrån b.la avlidna.Enligt GRANSKNINGEN segrade alltså Trump.Tycker själv att Biden visat sig vara exakt den katastrof som många befarade..."MSM lied as always. Don't confuse "recount" with "audit". Recount was recounting all the ballots, which included the fraudulent ones. This audit found 10's of thousands of fraudulent ballots, and blatantly illegal processes."
      Mvh,
      Tomas

      Radera
  2. löven 2. Hjärtligt avskydd.

    SvaraRadera
  3. Ni vet väl att han är son till Fidel Castro?

    SvaraRadera