fredag 7 maj 2021

Tiotusenkronorsfrågan.



Björn Boyetin Fd Avnborg Klimatsans.

Kommer ni ihåg tjatet om ozonskiktet på 80 talet, alla hål var direkt orsakat av människan och hur farligt detta fenomen var. Det tjatades om det i nästan 10 år vill jag minnas. Ozonskiktet mer eller mindre återställdes helt av sig själv och det blev tyst, fullkomligt tyst.

Klimatpsykosen som pågår nu verkar vara av en annan dignitet och lär pågå i decennier men en sak är säker, det kommer att bli tyst på lite sikt, denna vinter och kommande vintrar spås bli kallare på norra halvklotet på grund av omständigheter som inte har direkt med klimatet att göra, psykosen torde sannolikt självdö på tjugo trettio års sikt och ersättas med någonting annat som har med slutet av liv att göra, det gäller att träna tålamod och agera döv så gott det går under dessa psykoser om man vill må bra och leva.

Domedagsprofetia har en effekt, den är extrem effektiv på unga förstagångsväljare och det är där någonstans det börjar bli intressant, vad är det som driver kapitalister i årtionde att så ihärdigt försöka övertyga framtida generationer att slutet är nära??



Märta Stenevi anlände till partiledardebatten i dieselbil. Alla är med i bluffen om klimathotet.

4 kommentarer:

  1. Den Volvon ägs av Polismyndigheten i Stockholm....

    SvaraRadera
  2. @Arlav, bra utrett. Ge polisen lådbilar som trampas fram då polismyndigheten chef är som gubben l lådan som låter sitt folk trampa i träsket utan resultat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En politiker med så hög svansföring som Stenevi bör i alla sammanhang totalt undvika att förknippas med annat än kvinnohat, morötter och islamism.

      Radera
  3. I boken kemist utan skyddsdräkt av Kary Mullis, PCR-uppfinnaren, tar han bl a upp om ozon. Boken skrevs för snart 25 år sen. Han berättar hur han kom på PCR, det gjorde han 1983.Han sågar IPCC jäms med fotknölarna. Han öppnade mina ögon om den sk klimatkrisen. Det är ingen kris, det var ingen ozonkris heller, det förklarar han i boken. En fantastisk bok av en fantastisk vetenskapsman. Han uppfinning har använts flitigt i snart 40 år. Patentet såldes 1991till ett läkemedelsföretag för tre miljarder kronor, det dyraste patentet någonsin. Mullis avled för snart två år sen, 74 år. Han borde SVT visat program om istf Greta. Men Mullis passade inte in i deras värdegrund. Hans bok rekommenderas, jag tittar ofta i den.

    SvaraRadera