tisdag 18 maj 2021

Sänk Europaunionen.

Karin Pihl, GP om EUs löjeväckande jippo för att pressa medlemsstaternas medborgare på mer syndapengar.

Min kommentar: - Europaunionen försöker i dagarna driva igenom "corona"-skuldpaketet genom en flashigt flirtig PR-kampanj: - ”Vi har visionen. Vi har planen".

Precis som i forna Sovjetunionen så har maktprojektet Europaunionen befolkats av good-for-nothing-avdankande politikerstrebrar med monsterlöner, som bara har ett mål -  ointegrerade blandfolk som man kan skita högaktningsfullt i och överbeskatta.

Vi vet ju alla att om Europaunionen verkligen hade "visionen och planen", och inte ett stinkande brinnande och söndersprängt Eurabien, så hade de inte behövt tala om för oss i jippotermer vad de "har"

NN: - "Sverige gjorde inte mycket motstånd mot detta gigantiska projekt, som med rätt stor sannolikhet utgör inledningen till ett EU som i olika avseenden beskattar medlemsstaterna. Ja, främst då de stater som ger nettobidrag. 

Samtidigt ser vi hur subsidiaritetsprincipen grävs ner djupare och djupare. Allt mera dikteras av direktiv som implementeras med stor noggrannhet och ofta utökad myndighetspersonal i vårt land. I många fall medförande utökad byråkrati (t ex vattendirektivet). Förordningarna införs ju direkt. Rättsverkan av EUs regelverk blir allt större i vårt land. 

Å ena sidan är EUs coronapaket mycket stort och kommer att tynga vårt land under många år ( till 2058). Å andra sidan är bedömningen att paketet ingalunda kommer att radikalt förändra de länder som är största mottagarna. Som inom många områden idag kan man nog säga att EU börjar fyllas av aktivister. Mycket nedslående."

3 kommentarer:

  1. Med såna dom Ylva J i ledningen kan det bara gå åt H-e.

    SvaraRadera
  2. Enbart det faktum att en sådan moralisk, etisk och intelligensmässig katastrof som Ylva Johansson tillåts tjäna 245 000 kronor i månaden i EU-parlamentet är skäl nog att sänka EU totalt.

    SvaraRadera
  3. Skatan har öppnat matintaget.

    SvaraRadera