tisdag 2 februari 2021

De lika desperata som odugliga sossarna berättar spökhistorier för folket för valseger 2022.

Mycket har redan sagts om sossarnas nystartade valkampanj, som går ut på att dränka tre partier i giftgyttja, för att de inte kan vinna valet på annat sätt. 

Alla ledare, krönikor och debattartiklar är lika viktiga för att försöka få hela folket att uppfatta vad sossarnas smutsiga partiuppvigling går ut på. 

Adam Cwejman, GP, utdrag: 

-"Erbjudandet från Socialdemokraterna till väljarna just nu är inte: - Detta kan Socialdemokraterna göra för att lösa våra stora samhällsproblem. 

I stället levereras: Så snabbt kommer det som hände i 1930-talets Tyskland återupprepas om Moderaterna förhandlar med Sverigedemokraterna för att bilda regering efter valet 2022.

Socialdemokraterna vill inte att nästa valrörelse ska handla om hantering av pandemin, krisberedskap, arbetslösheten, gängvåldet eller elpriserna. Sådant som påverkar svenskars vardag och verklighet.

Det Socialdemokraterna önskar är att valrörelsen ska handla om rädsla, om kampen mellan onda och goda. 

Hela sektorer, som krog- och besöksnäringen faller framför våra ögon. 

Men Löfvenregeringen har snart gett upp om varje verklig politisk strid och måste därför fantisera ihop andra politiska konfliktlinjer."

Kommentar 1: 

-"Det kommer att bli värre sossarna är beredda till allt för att behålla makten.

Kommentar 2:

-"(S) verkar vara desperata när de ser deras makt sakta men mycket säkert glida ifrån dem. En makt de sett som "given" och oåterkallelig och att de alltid varit det (S)tatsbärande Partiet oavsett vilka andra som för tillfället suttit vid maktens köttgrytor."

Kommentar 3:
-"Det som pågår är ett bedrövligt skådespel, detta i en tid när så gott som alla väljare enkelt själva kan se, läsa och konstatera att det bara är dravel. Det positiva med detta är dock att de gräver sin egen grav. Kan bara övriga partier vara ärliga mot valresultatet 2022 och sluta hitta på politiska grupperingar som inte speglar väljarkårens intressen, ja då kanske det finns hopp om en god lösning för Sverige. Men utan Socialdemokraterna i regeringen!"

Kommentar 4:
- "Två andra frågor skulle hjälpa Sverige och det är att ta bort EU ur grundlagen och stryka mångkulturformuleringar ur densamma. Allt annat är praktisk politik och den löses av förnuftiga (nåja) människor."

4 kommentarer:

  1. Har man ingen eget att komma med -då kan man alltid kasta lite skit på "dom andra"..
    Och det tror man går hem i stugorna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det går hem i ca75% av de svenska hushållen. Det svenska folket har hjärntvättats i över 100 år så det sitter djupt ännu.

      Radera
  2. Socialdemokratiska partiet är så vedervärdigt vidrigt att det finns inte tillräckligt starka ord att ta till för att beskriva deras politik med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag känner likadant. Det går inte in i mitt huvud hur deras "metoder" kan locka en enda normalt funtad väljare.

      Radera