torsdag 25 februari 2021

Byt ut partiledaren nu, och gör slag i saken till nästa val.

Christian Sonesson, M: 

En av anledningar till att Sverige behöver ett totalt flyktingstopp.
”Statistiska centralbyråns (SCB:s) prognoser visar att Sverige under 2020-talet kommer att ta emot runt 100 000 invandrare per år.

Sverige har de senaste åren ökat sitt mottagande av kvotflyktingar. Tusentals människor uppehåller sig illegalt runt om i kommunerna och antalet ökar varje år. Vårt land har således en fortsatt exceptionellt hög invandring, vad än S försöker slå i väljarna. En jämförelse är det socialdemokratiskt styrda Danmark som år 2020 beviljade 600 personer asyl.”
Jag skriver tillsammans med kommunalrådskollegor, läs mer på länken.


-"Vi kommunpolitiker ägnar oss inte åt plakatpolitik eller tävlar i ”godhetssyndrom”. Vi lever i verkligheten och förhåller oss till den. Som folkvalda har vi fått förtroendet att avgöra våra kommuners angelägenheter. Det kommunala självstyret ger oss mandat att dagligen fatta beslut som har våra invånares bästa för ögonen.

Den oansvariga och rättsligt oklara migrationspolitiken vi tvingas underkasta oss får långtgående och svåra konsekvenser för kommunerna; ekonomiskt, socialt och politiskt.
Den socialdemokratiska regeringen har år efter år kört över kommunerna. Det har blivit den S-ledda regeringens signum att hafsa igenom godtyckliga och oansvariga lagförslag på migrationsområdet."

1 kommentar:

  1. Att det faktiskt kan vara såpass stor skillnad mellan ledare inom ett redan väletablerat parti. Ja jag vet att partier oftast har två falanger med lite olika viljor, men här talar vi inte om några modesta sidledsförflyttningar utan snarare om skillnaden mellan att köra framåt och att backa!

    SvaraRadera