torsdag 14 januari 2021

Morgan Johansson, en liten ondskefull och simpel uppviglare.

Ett litet kort utdrag ur Morgan Johanssons vedervärdiga FB-inlägg, i syfte att skapa polarisering och bädda för valseger. :

-!Stormningen av Kapitolium är högerpopulismens 11 september
Idag är det en vecka sedan aggressiva Trumpanhängare stormade den amerikanska kongressen. Rutorna krossades, vakterna misshandlades, inredningen slogs sönder.
En polis släpades ut av mobben och slogs i praktiken ihjäl på kongresstrappan - han misshandlades så grovt att han senare avled av sina skador.

På bilderna ser vi Trumpanhängare jaga fram i jakt på kongressledamöter, utrustade med buntband som används för att binda människor. Man skanderade att Pence och Pelosi borde hängas. Man reste en galge utanför Kapitolium.
Många av angriparna föreföll helt hjärntvättade av den hatretorik som de matats med i de sociala mediernas slutna bubblor."

Bästa kommentarerna på sidan.
Hans Li Engnell:
-"Det var en osmaklig jämförelse, på samma nivå som Åsa Romsons "ett nytt Auschwitz" på Medelhavet. Men inte oväntat för att komma från den skamlöse justitieministern."

Eva Toller:
-"S' enda intresse är att behålla makten. Då kommer SD som ett skänk från ovan till dem. Vad skulle de göra om de inte hade ett parti att demonisera, och därmed by proxy även M och KD? Det skulle åtminstone vara mycket svårare för dem."

Thomas Rovinsky:
-"Avskyvärt, men knappast förvånande. USA:s städer brann i månader, tusentals butiker plundrades, människor misshandlades och dödades. De intersektionella woke-fanatikerna som utförde detta stöddes antingen explicit av diverse vänsterpolitiker i USA och Sverige eller kommenterades inte över huvudtaget.
Att sedan sätta sig på sin höga häst och jollra om "hotet" från islamismen när socialdemokraterna konsekvent vägrar nämna detta hot vid namn när det rör Sverige är skämskudde deluxe.
Ett exceptionellt bottennapp, Mogge, t o m för att vara från dig."

3 kommentarer:

  1. Denna intellektuella dvärg. Vad kallar han i så fall terrordåden den 11/9, var det islamisternas högtidsdag. Han borde få sparken, både bokstavligt och bildlikt.

    SvaraRadera
  2. Hear,hear Mr Jawelin.Ofattbart hur lågt "våra kära ledare" kan sjunka.Hur kan någon gå på dessa fantasier?Suck...
    Mvh,
    Tomas

    SvaraRadera
  3. Vänta bara....en dag kommer han stå där helt ensam och utelämnad utan livvakter....hur gör du då lill-Mogge??

    SvaraRadera