måndag 7 december 2020

Vänsterglobalistgeschäftmakarna Sören Dalevi, Antje Jackelén och Helle Klein förintar Svenska Kyrkan.

 Idag hyllade VänsterTvns vänsterkulturnyheter en ögontjänare som skrivit om Bibeln, Sören Dalevi, som tror sig veta bättre än de som i begynnelsen skrev Bibeln då de vägleddes av den ende sanne Guden. 

Sören Dalevi: - "I den nya
barnbibeln finns en mångfald bland karaktärerna, till skillnad från i äldre versioner där många är vita. Den har även ett genusperspektiv som stämmer bättre överens med bibelns originaltexter, till exempel är det inte givet att mannen kom före kvinnan." 

Jag anser att Sören Dalevi är en smädare, som inte kommer till himlen. 

Och det är våra barn han vill manipulera.

Men.

Medlemsantalet i Svenska Kyrkan bara sjunker och sjunker och sjunker. 

Den blir fattigare och fattigare och fattigare.

Svenska kyrkan låtsas som att de inte förstår varför. 

Anledningen till att alls vilja vara medlem i kyrkan är att man är kristen, och att man tror på det kristna budskapet i evighetsboken Bibeln. 

Ledningen i Svenska kyrkan har däremot i decennier fört in en ny och falsk tro i svenska folkets kyrka, den om vänsterns allt överskuggande identitets- mångfalds- och genustänkstvång. 

Därför flyr kristna dagens svenska kyrka tills den är tom.


2 kommentarer:

  1. Förändringen får mig att tro att Svenska Kyrkans tre ovisa utnyttjar barnen för sina behov. Därmed sagt är de inte som centerpartisten som åkte dit på annans skit, utan sysslar med inskolning till myndighetsåldern då barnen kan välja sitt kön.

    SvaraRadera
  2. Såvitt jag minns står det ingenting i Bibeln om hudfärg.

    SvaraRadera