måndag 23 november 2020

Regeringen har bråttom att förgöra Sverige.

Nu kommer nya krav” är nysvenska för att regeringen vill luckra upp kraven på vuxna män utan skyddsskäl, så att de enklare ska få stanna med corona som svepskäl.

Kommentar NN: -  Rena rama justitiemordet att lirka sönder lagar och beslut allt eftersom MP får sina infall. Att göra nya och allt grövre fel rättar inte till de svagsinta beslut som tagits tidigare. Någonstans måste det ta slut. 

Och Löfvén mal på om hur mycket vi måste stå ut med och stå starka igenom, lägg då inte sten på börda genom att låta MP styra och ställa hursomhelst. 

Meningslöst att rösta vid nästa val då oligarkin ändå styr. Demokratins grundidé med majoritetsstyre helt bortblåst när MP:s mikroskopiska anhängarskara har landet som gisslan i allt som majoriteten av svenskar inte samtycker till.

3 kommentarer:

 1. Pågår just nu en rättegång i Luleå där tre står anklagade för mordet i Kiruna. Alla inklusive offret från Afghanistan, men boende i Iran i 10 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska vi gissa att alla går fria för att så är det i laglöshetens land nuförtiden?

   Radera
 2. Vår Biden-wannabe (Löfven) följer Wallenbergs agenda till punkt och pricka utan någon som helst hänsyn till landets ursprungsbefolkning.

  SvaraRadera