måndag 30 november 2020

"Oppositionen" nöjer sig med att snällt och lydigt sitta med Svarte-Petter.



Anna Kinberg Batra, di:

-Är det inte dags att syna pokerspelaren Löfven?


”Det som är underhållande med poker är att man kan vinna även med usla kort, genom att se trygg ut, undvika att bli synad och gärna även spela ut motståndare mot varandra tills de tvingas ge upp. Det gör Löfven bra. Och både motståndare och media låter honom göra det”.



Bästa kommentaren 1: 

-"Bra Kinberg Batra! Kan vi få en lika bra analys av den obefintliga oppositionen från M? Om jag fortsätter din liknelse är det makalöst dåligt att M inte har spelat skjortan av Löfvén vid det här laget. Med så bra kort på handen!!!"

Bästa kommentaren 2:

-"Själv tycker jag inte att Löfven ser trygg ut i sina presskonferenser utan innehåll. Han ser mest tom ut, så där tom en lurad person kan se ut i ansiktet utan att ha tappat hakan. Lika tomma är hans ord för idag spelar det inte längre någon roll vad han säger. Vi som lyssnar blir mest förvånade av att han pratar, men det ser mest ut som att han trampar vatten. 

Det var bättre med Palme, Persson och Carlsson. Till och med Gösta Boman hade karisma. Löfven är som två tomma, men ljudlösa, burkar som blåser i vinddraget när MP och C bestämmer hur Sverige skall drivas. Löfven kämpar med att vara styrman för kapten på skutan har han aldrig varit. Tyvärr. Socialdemokraterna är bäst när de har en fast hand, även som Herr Persson."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar