söndag 22 november 2020

Helen Fritzon visar omedelbart sin bugande underdånighet för USAs nya president.


-"USA:s nya ledarduo ger hopp om både klimat och jämställdhet".
skriver den sosseblinda och globalistfrälsta Heléne Fritzon, Europaparlamentariker och delegationsledare för Socialdemokraterna i EU-parlamentet.

Första kommentaren i GP är suverän, eftersom den visar den socialdemokratiska dubbelmoralen i sin prydno:

NN1: - "Skriver en sosse som tycker jämställdhet är fint på pappret men som inte får nämnas i samband med svensk migrationspolitik. Då ska kvinnans underordning respekteras, eller Helene?"

NN2: - Den formen av "jämlikhet" som står i artikeln är principiellt sett rasism och ojämlikhet. Att privilegiera någon för att denna har visst kön, etnicitet eller hudfärg är själva definitionen för rasism. Den äkta anti-rasistiska och jämlika synen är att individens egenskaper är det enda som räknas! 

För var finns den fullkomliga individen på denna planet som kan avgöra fullständigt rättvist vem som skall tilldelas vissa uppgifter? Exakt, denna person existerar inte så när människan skall fördela uppgifter utifrån någon annan premiss än de personliga egenskaperna, så blir det korrupt för då är det mer sannolikt att de som står närmast denna människa eller tillhör dennes gruppering, att få förmånerna/uppgifterna. Så frågan är, vill vi ha äkta jämlikhet eller vill vi ha korruption?

3 kommentarer:

  1. Biden har ju visat pedofila takter. Men är man bara anti-Trump går allt för sig.

    SvaraRadera
  2. Väckelsepredikanten höll nyss tal till nationen. Vi ska ta ansvar. Han tog inte upp att det är fortfarande dom äldre som dör, av dom avlidna den senaste månaden har 80 procent varit över 80 år, över 90 procent över 70 år. 80 procent av dom avlidna har varit på äldreboende eller hemtjänst. Sätt då in insatserna där.

    SvaraRadera
  3. Den svenska nazisocialistiska regeringen styr fullt utav familjen Wallenberg. Socialister, kommunister, nazister och demokraterna i USA är exakt samma skrot och korn.

    SvaraRadera